trafficnews.bgПреди малко повече от година Пловдив бе потресен от зверското

...
trafficnews.bgПреди малко повече от година Пловдив бе потресен от зверското
Коментари Харесай

Милена – момичето, което завинаги остана на 26 години, защото е...


trafficnews.bg

Преди малко повече от година Пловдив бе покъртен от зверското ликвидиране на едно красиво младо момиче - Милена. Престъплението стана на 28 декември, през нощта, когато момичето отивало на работа. Тя бе намушкана с нож в сърцето и почина намясто, припомня trafficnews.bg. 

Задържан за убийството бе нейният избраник – Илиян.

Тази история всеки един от вас може би е чувал или прочел. Следващите редове обаче са отдадени на красивата Милена. Момичето, което вечно остана на 26 години. Цветето, което увехна единствено за една нощ, покосено от мъчителната ревнивост на индивида, който й е казвал „ Обичам те ”.

Коя в действителност е Милена? Трафик Нюз се срещна с най-близките й хора – брат й и нейните приятелки. В сърцата им към момента се е загнездила онази болежка, която са изпитали през 2016 година. За тях Милена постоянно ще е жива, до момента в който споменът гори в душите им.

Милена Динева е родена в пловдивското Ново село.  Като всяко едно хлапе и тя е имала нехайно детство, прекарано в игри и занимания с другите деца.  Основното й  обучение е от локалното учебно заведение.

Когато е на 12 години родителите й се развеждат. Майка й и татко й се разделят интелигентно и резервират положителните си връзки. След развода Милена заживява с майка си в Стамболийски. Въпреки това остава да учи в селото, където са най-близките й другари. Когато момичето навършило 15 години отпътува с майка си в Гърция.  Милена прекарва 7 години в южната ни съседка, където приключва образованието си.

„ Идваха си за всеки празник. Всяко лято се прибираше у дома. Милена обичаше родното си място, дом, родственици и другари. При всяка опция се прибираше ”, споделя Гергана, близка нейна другарка.

След като приключва учебно заведение, Динева стартира работа при майка си. Събрало пари, младото момиче, взема решение да се прибере в Българи за по-дълго време.

„ Реши да поживее в България. Не възнамеряваше да е за доста дълго,  може би за 2-3 години ”, споделя братът на Милена- Илин Динев. Тогава момчето е на 22 години. Тя почнала работа като сервитьорка в з прилежащото село Куртово Конаре.

„ Младите хора се събирахме там, както от нашето село по този начин и локалните. В същото заведение всеки ден ходеше Илиян и приятелите му. Познавах го по физиономия, поздравявахме се, само че нищо не знаех за него ”, споделя Илин.

 

ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ ЧЕТИ ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР