trafficnews.bgПесента на Васко Кеца Със 100 километра в час отдавна

...
trafficnews.bgПесента на Васко Кеца Със 100 километра в час отдавна
Коментари Харесай

Това не е моята България! Те се качиха в колата и направиха огромна простотия!


trafficnews.bg

Песента на Васко Кеца " Със 100 километра в час " от дълго време не провокира вдъхновение измежду феновете на високите скорости. Даже звучи смешно. Особено за ей тази пловдивска компания, която се движи по автомагистрала " Тракия " с ауди и напряко тържествува, когато мощната кола подвига 303 километра, trafficnews.bg.

 

Случката се разиграва по мрачно, само че от фрагментите, снимани от самите участници на зрелищното пътешестване, ясно се вижда, че движение по платната има и е същинско знамение, че вихреният полет на аудито завършва въпреки всичко без произшествие. Или най-малко по този начин се надяваме...

Видеото стартира от момента, в който километражът показва 287 км и когато стига до 299, се чуват гласове, подканящи одобрително водача да натисне още малко, с цел да станат 300. В момента, в който това се случва, на задната седалка царува подобен екстаз и горделивост, че на човек му се прищява да излее една кофа студена вода върху главите на възторгнатите.

" 300 удари, 300! 302... Добре! 303 АУ! ", чува се глас на мъж, който тъкмо в този миг внезапно помъдрява и споделя паметното: " Стига, брат, стига ". С което свършва и видеото.

И стартират питанките.

Докога сходни камикадзета ще се разпищолват по улици, булеварди и автомагистрали безнаказано? Докога изобщо обществото ни ще ги търпи?

Докато ние си задаваме въпроси, те си се радват на скоростните " достижения ", обливат се в възторг за нови (следващия път скоростта ще е 305 км/ч), гордеят се със себе си и изобщо не им пука, че заплашват човешки животи. Включително своя, допълва trafficnews.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР