trafficnews.bgНова звезда от Пловдив изграя в националния ефир. Пловдивската ромка,

...
trafficnews.bgНова звезда от Пловдив изграя в националния ефир. Пловдивската ромка,
Коментари Харесай

Пловдивската ромка с “паприкаша“ стана господарка на седмицата

trafficnews.bg

Нова звезда от Пловдив изграя в националния ефир. Пловдивската ромка, която съумя да улови камерата на  TrafficNews.bg , попадна в седмичната графа на шоуто " Господари на ефира " по Нова телевизия.

Реакцията на дамата е снимана по време на събарянето на противозаконните постройки в Столипиново, до момента в който тече акцията на полицията и районната администрация. В изявлението й обаче избрани изрази са се трансформирали в бисери.

" Златото тази седмица е за ромите, които събират дограми от бутнати здания, тъй като всичко става " паприкаш " ", разясняват от шоуто. 

За да не преразказваме думите на жителката от Столипиново, предлагаме фрагмента в Господарите и коментара на водещите в него. 



Жителката от Столипиново не е първата, която оглавява занимателната ранглиста. Сигурно сте чували израза: " ИскАх, но нямах предпочитание ". 

Той разкрива своята неповторима позиция за изборния развой. Лафът бързо се популяризира в обществените мрежи и към този момент се употребява по какви ли не аргументи.



Голяма известност събра и ромката от Шекер махала, която по занимателен метод изясни пътен случай със съборен махленски дирек: 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР