trafficnews.bgКрадлата задигнала 90 лева, получи 2 години условна присъдаКрадла бе

...
trafficnews.bgКрадлата задигнала 90 лева, получи 2 години условна присъдаКрадла бе
Коментари Харесай

Граждански арест в Пловдив! Просякиня обра жена на гробищата, очевидци преследваха крадлата

trafficnews.bg
Крадлата отмъкнала 90 лв., получи 2 години условна присъда
Крадла бе наказана на 2 години условно с 4 години изпитателен период след безочлив обир в Пловдив. Преди две седмици на Централни гробища, тя отмъкнала портмонето на жена, чакаща рейс.

Денят бил събота. Пловдивчанка посетила гробищния парк и след къс престой тръгнала към у дома. На спирката на бул. „ Княгиня Мария Луиза ”, дамата зачакала рейс. Към нея се доближило момиче, което просило стотинки за самун. Жалостиво, пловдивчанката понечила да извади от дамската си чанта портмонето, с цел да помогне.

Виждайки кожения портфейл, момичето бутнало дамата, изтръгнала скъпата движимост и побягнала. В същото време по велоалеята прекосявали мъж и жена с колела. Представителят на мощния пол хвърлил колелото и хукнал да гони крадлата. Обраната не серпантина да плаче и да вика: „ Дръжте я, взеха ми портмонето “. Чувайки воплите и други очевидци се впуснали в преследването. Ловката крадла, виждайки, че е гонена от трима мъже, се шмугнала в една от дребните улички до бул. „ Източен ”.

Преследването траяло и в региона на Каменица. По улиците тя била видяна и от инцидентно преминаващ чиновник на Криминална полиция. Той не бил на работа, само че незабавно се присъединил в гонката. Преследваната жена извадила парите и ги хвърлила в един шубрак, а портмонето на другия завършек на градинката.

Един от „ преследвачите ” се спрял и взел отмъкнатата движимост, а останалите траяли преследването. Не след дълго дамата била уловена. Междувременно, хора към спирката на Централни гробища, повикали полиция и оказвали помощ на обраната дама.

На мястото на грабежа била доведена и крадлата, която била прибрана в Шесто районно. В структурното звено на Министерство на вътрешните работи отишли и всички очевидци, с цел да дадат показания по случая.

Срещу наглата грабителка почнало бързо произвеждане. Тя се сдобила с обвинителен акт и била изправена пред съда.

Жената признала виновността си и изказала страдание. Тя и различен път е била съдена, само че все още на закононарушението била оправдана. От доказателствата излиза наяве, че в портмонето е имало 90 лв., които в следствие са били открити, откакто дамата признала къде ги е хвърлила.

Крадлата била приета за отговорна и наказана за наглите си дейности. Тя ще би трябвало да заплати и разноските по делото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР