Траекторията на коронавирусните инфекции в Иран изглежда е започнала постепенна

...
Траекторията на коронавирусните инфекции в Иран изглежда е започнала постепенна
Коментари Харесай

Спад на нови инфекции с коронавирус в Иран

Траекторията на коронавирусните инфекции в Иран наподобява е почнала " постепенна " наклонност към понижаване, съобщи държавното управление, само че предизвести, че заболяването надалеч не е под надзор.
Избухването на COVID-19 лиши 136 живота през последните 24 часа, като общият брой на смъртните случаи в Иран доближи 3 739, съобщи представителят на здравното министерство Киануш Джаханпур на конференция.
Иран записва 2274 нови случая на болест за същия интервал, сподели той, като общият им брой е 60 500 в цялата страна.
Числото демонстрира спад при публично докладваните нови случаи на ковид за шести следващ ден след пик от 3111, доближат на 31 март.
Иран е най-засегнатата от пандемията страна в Близкия Изток, съгласно формалните такси, оповестени от всяка страна.
„ Поради усилването на политиката за обществено разграничаване през последните дни следим еволюционен и муден спад в броя на новите случаи “, сподели Джаханпур.
Президентът Хасан Рохани разгласи в неделя, че управляващите са дали преимущество за възобновяването на някои стопански действия " малко по малко " от 11 април.
След края на персийските новогодишни празници в събота управляващите и доста иранци показаха угриженост за негативното влияние на заболяването, която се популяризира в допълнение, изключително в Техеран.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 6 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР