Традиционното заседание на Коалиционния съвет на управляващите пропадна днес. Причината

...
Традиционното заседание на Коалиционния съвет на управляващите пропадна днес. Причината
Коментари Харесай

Сидеров уплаши яко вицетата патриоти и те избягаха от коалиционния съвет

Традиционното съвещание на Коалиционния съвет на ръководещите пропадна през днешния ден. Причината евентуално е напрежение в КП "Обединени патриоти ".

BNews напомня, че водачът на "Атака " сложи ултиматум на Красимир Карачанов и Валери Симеонов да обсъдят с него европейските избори. Самият той написа самият на страницата си във Facebook: "Очаквам на следващия ден на Коалиционния съвет, моите съдружни сътрудници Симеонов и Каракачанов, да ми отговорят на въпроса ще бъдем ли дружно на европейските избори. "

В политическите среди все по-активно се разяснява, че водачите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ се усещат несигурни след последните изяви на Волен Сидеров и ясните му поръчки за идния евровот.

Припомняме, че преди броени дни беше сложено началото на огромно патриотично, консервативно обединяване и партия "Атака " разгласи, че подава документи за участие в Алианса на европейските консерватори и реформисти /АКРЕ/.

Това се случи по време на конференция на тематика "Обединеният консерватизъм - основната посока в развиването на България ", проведена от групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент. Съдомакини на събитието бяха евродепутатът и ръководител на Политическа партия „ Презареди България Николай Бареков и водачът на Политическа партия „ Атака” Волен Сидеров.

Само ден по-късно пък в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура " Сидеров сложи и съответен период на коалициионните си сътрудници Красимир Каракачанов и Валери Симеонов - да дадат отговор до месец декември дали ще се включат в консервативното обединие за идния евровот.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР