Традиционното лятно турне на Веселин Маринов се проведе и тази

...
Традиционното лятно турне на Веселин Маринов се проведе и тази
Коментари Харесай

Веселин Маринов зарадва хилядите си почитатели с пет концерта на морето

Традиционното лятно турне на Веселин Маринов се организира и тази година, макар сложните условия. Каварна, Варна, Царево, Созопол и Бургас бяха дестинациите, където почитателите на българския трубадур можеха да се насладят на тазгодишния театър, озаглавен „ Снимка от лятото”. Комбинацията от старите шлагери и новите известни песни, поднесени със светлинно шоу и красиви танци, раздрусаха прочувствения свят на феновете. За миг всички неволи потънаха в давност, а хората се придвижиха в един друг свят, изпълнен с топлота, вяра и обич.

„ 29-ти юли бе извънредно прочувствен ден. Това не бе просто началото на годишното лятно турне, а може би най-дългоочакваният концерт за почитателите на Веско, неговия екип и самия Веселин Маринов. Както постоянно сърдечен и прям, Веско показа за вълнението и трепетите, които е имал, преди началото. Бурните овации, топлите усмивки и букетите цветя обаче доста бързо разсеяха всички паники и Веско и неговият екип се раздадоха на 100%, оставяйки публиката в унес. Присъствали сме на доста концерти, само че този носеше специфичен заряд, който към момента продължава да ни кара да настръхваме....”, това бяха думите, които написаха в страницата си феновете на Веселин Маринов от великотърновския почитател клуб „ Вино и любов” след първия концерт от турнето в Каварна.

Много мощен театър се получи на идващия ден във Варна. Там изненада на Веселин Маринов сервираха момчетата от „ Ударната група”, които постоянно впечатляват с атрактивния си тип, извънреден хъс и радостно въодушевление. Този път младежите бяха пристигнали с розови тениски с лика на огромния създател, а на главите си бяха поставили корони. С тях имаше дами с жълти рокли, които започнаха да се разхождат пред сцената по време на един от най-големите нови шлагери „ Лятна жълта рокля”. Това предизвика Веско да прекъсне песента по средата и да изиска да я изпее още веднъж, този път обаче предложения девойките с жълти рокли да се качат при него на сцената. Получи се прелестен спонтанен миг, който ще остане задълго в историята. Зарядът и настроението на публиката се увеличи дотам, че танците в публиката продължиха до края на концерта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР