Традиционно всяко лято хиляди българи стягат куфарите за пътуване в

...
Традиционно всяко лято хиляди българи стягат куфарите за пътуване в
Коментари Харесай

Най-евтините дестинации за почивка през 2018

Традиционно всяко лято хиляди българи стягат куфарите за пътешестване в чужбина. Но къде ще ни излезе по-евтино? Въпреки че огромна част от най-изгодните предложения към този момент са изчерпани, към момента имате шанса за евтина отмора. Ето най-евтините дестинации за отмора през 2018:

Черна гора


Черна гора освен е една от най-евтините дестинации, само че и към момента е едно от „ тайните “ места в Централна Европа. Намираща се на брега на Адриатическо море, обградена с красиви планини и китни крайбрежни градчета , Черна гора се слави с неналичието на тълпи туристи. Задължително пробвайте и локалната кухня – вкусни кебапи и лозови сърми - съвсем като в България.

Испания

Благодарение на нискотарифните самолетни компании, Мадрид и Барселона  са измежду най-желаните дестинации през 2018. Хотелите са на налични цени из цялата страна, а в заведенията за хранене постоянно се срещат предложения от вида „ изяж-колкото-можеш “. Така че, взимай джапанките и хавлията, и бягай към Испания!
 Коста Брава Испания ThinkStock/Getty Images

Тайланд

Ако в миналото си мечтал да посетиш, една от най-екзотичните и колоритни страни в Азия, значи 2018 може би е твоята година! Благодарение на евтината (и вкусна) кухня, наличните хотели и превоз, Тайланд към момента е едно от местата, където ще ти е елементарно да спестиш някой лев. Освен това тук можеш да се разходиш из великански мегаполиси, да полегнеш на необитаем плаж или просто да се разходиш из тропическите гори, ограден от екзотични животинки и растения . С други думи – Тайланд е едно в действителност разнообразно прекарване.
-->
 Тайланд ThinkStock/Getty Images

Лас Вегас

Почти всички огромни самолетни компании оферират евтини полети до „ Града на прегрешението “, тъй че човек елементарно може да спести пари, с които след това да се позабавлява в безбройните игрални зали на Вегас. Почти всички туристически атракции тук са изцяло безвъзмездни, в това число шоу стратегиите по казината и клубовете.

Индия

Това е една от най-евтините дестинации на всички времена. Впечатляващата Индия предлага храна от международна класа, на ниска цена превоз и хотели, които са повече от налични за „ междинния европеец “. От плажовете на Гоа, през улиците на Мумбай , чак до блясъка на Тадж Махал – опциите са безкрайни.Тъй като страната е голяма, добре е авансово да планирате маршрута си.

Намибия

Тази едва обитаема югозападна африканска страна, се радва на непоклатимост и успокоение през последните 30 години, когато е оповестена нейната самостоятелност. Туристите тук са малко, само че за сметка на това Намибия предлага доста евтини благоприятни условия за сафари и разходки . Ние ви предлагаме да вземете „ летящо-сафари “ и да се насладите от високо на безкрайните пустинни дюни, на дивите паркове и красивото крайбрежие.

Вашингтон, Съединени американски щати

Столицата държи челните места в Съединени американски щати за цени на недвижими парцели, само че съвсем всички туристически атракции са безвъзмездни, в това число Националната портретна изложба и Зоологическата градина, която е толкоз голяма, че безусловно можеш да се изгубиш в нея. В композиция с елементарно наличния градски превоз – Вашингтон е една съвършена опция за пътешестване с плануван бюджет .

Нова Зенландия
 
Благодарение на ниско тарифните самолетни компании, земята на кивитата в никакъв случай не е била по-достъпна. Освен това на кого му трябват пари, когато се намира в Средната земя от „ Властелина на пръстените “. Освен че тук се намира домът на Фродо и Билбо, в Нова Зеландия можеш да се насладиш на неповторимите плажове, планини и диви гори . Алтернативните благоприятни условия за настаняване, като къщи за посетители и хостели, дават опция да не харчиш доста, до момента в който пътуваш из тази зашеметяваща природа.

 Нова Зенландия ThinkStock/Getty Images

Никарагуа

Централноамериканската страна става все по-популярна измежду туристите поради красивата си природа , забавната колониална архитектура и наличния екотуризъм.

Това обаче не значи, че цените са високи – в противен случай. Достъпните цени биха изкушили всеки приключенец да се разноски по прелестните плажове на Никарагуа. От големи езера до вулканични кратери. Изумруденият бряг предлага по нещо за всеки.

 Никарагуа ThinkStock/Getty Images

И още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР