Tрадиционнo в края на годината EVN България напомня на всички

...
Tрадиционнo в края на годината EVN България напомня на всички
Коментари Харесай

Празниците вдигат сметките за ток, припомнят от ЕVN

Tрадиционнo в края на годината EVN България припомня на всички общини, които се обслужват от компанията, че месец декември се характеризира със повишена консумация на електрическа енергия. Тази наклонност става още по-изразена по време на коледните и новогодишни празнични и почивни дни. Това се отнася както за битовите клиенти, по този начин и за потреблението на общинските обекти, където се слагат коледни украси с огромен брой осветителни тела, провеждат се празнични прояви, коледни базари, фестивали, тържества, концерти и други

В тази връзка EVN България припомня на общините да наблюдават потреблението на електрическа енергия в другите общински парцели. Опитът от предходни сезони демонстрира, че през зимния интервал се употребяват обекти с краткотрайно предопределение, в които е налице доста ползване на електрическа енергия. С тази информация EVN България цели още веднъж да обърне внимание на общинските администрации, че спомагателното енергийно ползване в техни обекти ще се отрази в нарастване на количествата изразходвана електрическа енергия по отношение на предходен интервал. Следейки своето ползване, общините могат да подхващат редица ограничения, ако желаят да усъвършенстват разхода си за сила.

Като правилен сътрудник EVN България цели посредством предоставената информация да насочи вниманието на общините както върху механически въпроси, по този начин и върху тяхната енергийна консумация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР