Традиционно шегите и поздравите за различни световни дни са запазена

...
Традиционно шегите и поздравите за различни световни дни са запазена
Коментари Харесай

Заради коронавируса: За първи път Google се отказва от шегите за 1 април

Традиционно шегите и поздравите за разнообразни международни дни са запазена марка на платформата Гугъл, само че за първи път от години насам търсачката няма да поздрави света с Деня на шегата. Новината бе обявена от чиновници на компанията, които получили мейл от маркетинговия си шеф Лорейн Тухил, оповестява БГНЕС.

„ При естествени условия „ Денят на шегата “ е традиция в Гугъл, която отличава компанията от останалите. Тази година ще се отдалечим от тази традиция от почитание към всички, които се борят с пандемията Covid-19 “, споделя Тухил в известието до чиновниците си.

„ Нашата съществена цел в този момент е да помогнем на хората, тъй че дано запазим шегите за идващия април, който безспорно ще бъде доста по-ярък. Вече спряхме всички централизирани планове, отдадени на този празник, само че разбираме, че в границите на екипите може да има начинания, с които не сме осведомени “, споделя маркетинговият шеф.

Усилията на Гугъл за битка с ковид не се лимитират единствено до отвод от шегите на 1 април. Компанията разгласи, че ще влага 800 милиона $ в поддръжка на дребния и междинен бизнес посредством даване на рекламни дотации, дарения, заеми и други облекчения. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР