Традиционно, Сандански е сред предпочитаните места за почивка по време

...
Традиционно, Сандански е сред предпочитаните места за почивка по време
Коментари Харесай

100% от хотелите в Сандански са заети за Великденските празници

Традиционно, Сандански е измежду желаните места за отмора по време на Великденските празници и Гергьовден. Тази година не прави изключение и макар изключителната конюнктура, хотелите в курорта са 100% заети. Различното е, че туристите са главно българи, а чужденци съвсем не се срещат.

Резервациите в хотелите в Сандански са направени преди седмици и до 9-ти май мъчно се намират свободни места. Най-често туристите отсядат за 3 или 4 нощувки.

Сред главните аргументи туристите да изберат Сандански за почивните дни са:
Минералните води и природатаТоплият климат, приятните хора, забавните места за разходка и посещениеГолемият градски парк с чист въздух и зелена природа
За празниците хотелиерите са планували разнообразни изненади.
Хотелиерите настояват, че ограниченията за сигурност се съблюдават, а туристите споделят, че са спокойни.

Цените на почивката в Сандански са разнообразни, според от услугите, които се оферират.

За 3 нощувки за двама с великденски обяд може да се закупи за към 400 лева, 500 лева, 600 лева, според от категорията на хотела, според от това каква стая употребяват, споделя Христина Панайотова секретар на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански.

Хотелиерите са удовлетворени от високата посещаемост. Надяват се, че ограниченията за чужденците, които са измежду главните почиващи в Сандански, ще бъдат облекчени.

Автор: Йорданка Бакалска
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР