Традиционно науката отхвърля като обект на човешката вяра или я

...
Традиционно науката отхвърля като обект на човешката вяра или я
Коментари Харесай

Физици: Част от вашето съзнание ще живее вечно след физическата смърт

 Традиционно науката отхвърля като обект на човешката религия или я свежда до психическата идея, която образува нашето знание за следения естествен свят.

Но ново схващане за съзнанието оспорва това изказване. Според теорията съзнанието идва от микротръбички в мозъчните кафези (неврони), които са места за квантова обработка.

Според доктор Хамероф от университета в Аризона и английския физик сър Роджър Пенросен, когато сърцето спре да бие, кръвта стопира да тече и микротръбичките губят квантовото си положение, квантовата информация в микротръбичките не се унищожава.

Така че това може ли да изясни околосмъртните прекарвания или концепцията за вечността на нашето схващане?:

„ Квантовата информация в микротръбичките не се унищожава, тя не може да бъде унищожена, а просто се популяризира и разсейва във Вселената. Може би квантовата информация може да съществува отвън тялото, може би безпределно дълго, като душа ”, споделя той.

Те настояват, че нашият опит на съзнанието е резултат от резултатите на квантовата гравитация в тези микротръбички и тази доктрина те назовават ​​Оркестрирана справедлива редукция (Orch-OR).

По този метод се счита, че нашите души са освен това от взаимоотношението на невроните в мозъка. Всъщност те са основани от самата тъкан на Вселената и може би са съществували от незапомнени времена.

Така че, да, има част от вашето схващане, която е нематериална и ще живее след гибелта на вашето физическо тяло.

 

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР