Традиционният юлски SOLAR наближава с пълна скорост! Предпочитаният фестивал за

...
Традиционният юлски SOLAR наближава с пълна скорост! Предпочитаният фестивал за
Коментари Харесай

Две сцени и осем артисти на SOLAR

Традиционният юлски SOLAR наближава с цялостна скорост! Предпочитаният фестивал за феновете на електронната музика ще се състои на 4 юли на към този момент познатата и приятна извънградска локация – паркът на летище София . Организаторите от YALTA CLUB още веднъж са се погрижили за разнообразието от актьори без да вършат взаимни отстъпки с качеството. Очакват ни две подиуми и осем актьори, подготвени да ни забавляват до ранните часове на идващия ден.
За екипa на SOLAR и YALTA CLUB е същинско предизвикателство да създадат това събитие и да предложат организация, която да разреши по едно и също време развлечение и задоволително високо равнище на сигурност и отбрана за всички.  
Петъчната вечер ще стартира тъкмо в 22:00 часа и на двете соларски подиуми. Сцена А ще открие Liubo Ursiny – актьорът с най-дълга резиденция в YALTA CLUB, основател на извънредните TAKEOVER празненства и селектор на завладяващи части. След него, от 01:00 до 03:00 часа, на сцената ще се качи Dennis Cruz – испанският тек хаус актьор, който постоянно виждаме на фестивали като BPM, ADE и Tomorrowland. В разгара на вечерта ще танцуваме с легендата и безспорен любим на публиката Paco Osuna в продължение на два часа (03:00 – 05:00), изпълнени с  мощни, техно трептения.  Финалът на първата сцена няма по какъв начин да бъде по-добър! SOLAR ще закрие с Dax J, прочут точно с феноменалните си закриващи сетове, в това число и десетчасовия му маратон зад пулта на Berghain.

Сцена Б ще започва с още един надарен роден артист- Diass. Виновникът за редица концептуални събития и качествени продукции ще подгрява публиката до 01:00 часа. След него сцената ще озари женската мощ на вечерта Chelina Manuhutu, която подлудява публиката в топ клубовете на Ибиса. Точно в 03:00 след среднощ пултът завладява Loco Dice. Закриващият сет на сцена Б ще бъде в ръцете на скришен посетител, който ще бъде разгласен доста скоро!  
Паркът до Терминал 2 на летище София е доста подобаваща локация със своите огромни открити площи и пред двете подиуми. Във връзка с ограниченията, подхванати от уредниците, този път няма да има VIP и Backstage зона. Един бар с огромен потенциал ще обслужва клиентите и на двете зони, а задоволително терминали ще обезпечат бързо осъществяване на поръчките, с цел да се избегне скупчване на групи.
Влизащите ще бъдат подложени на здравна инспекция. Апелираме към всички клиенти, които имат даже най-малки подозрения или са били в контакт с заболели - останете си у дома! Използвайте дезинфектантите, които ще откриете на място, използвайте банковите си карти единствено персонално и не забравяйте - персоналната отговорност и дисциплинираност са доста по-важни и работят по-добре даже и от най строгите правила.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР