Традиционният виенски бал, с който именниците през януари честват празника

...
Традиционният виенски бал, с който именниците през януари честват празника
Коментари Харесай

Виенски офицерски бал за именниците през януари

Традиционният виенски бал, с който именниците през януари празнуват празника си, тази година ще бъде освежен. В него за първи път ще вземат участие офицери от Пловдивския гарнизон.

От две години организираме виенски бал през януари в честване на именниците, описа основният шеф на Пловдивския панаир Иван Соколов.

Това е едно обичайно събитие, което поддържа самодейността „ Европейска столица на културата”, само че тази година ще надграждаме, добави Соколов.

Тазгодишното събитие ще се организира на следващия ден в хотел „ Санкт Петербург”. Военен духов оркестър и специфична стратегия с съвременни и общоприети танци, показани от натрупа “La Familia”, ще радват гостите.

Балът се подкрепя от бригаден военачалник Явор Матеев – шеф на Пловдивски гарнизон и пълководец бригада „ Специални сили”.
Идеята за виенски офицерски бал е както на членовете на влиятелния клуб „ Морски сговор”, по този начин и на самите именници. Сред тях са Васил Тодоров (председател на Съюза на одиторите), Васил Антонов (собственик на туристическа агенция), Васил Златев (експерт в Световна банка), Иван Соколов (президент на клуба), Иван Георгиев (водещ застраховател), Иван Бързев (собственик на млечна компания), Иван Иванов (водещ пловдивски адвокат), Атанас Урджанов (производствен шеф на „ Белла България” ) и Атанас Костадинов (преуспяващ млад адвокат).
тагове именници виенски офицерски бал Иван Соколов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР