Традиционният събор на социалистите тази година няма да се проведе

...
Традиционният събор на социалистите тази година няма да се проведе
Коментари Харесай

Червените слизат от Бузлуджа пред Министерския съвет на 25 юли

Традиционният събор на социалистите тази година няма да се организира на връх Бузлуджа, а пред Министерския съвет в София. " Заедно, социалисти и симпатизанти от цялата страна, ще стачкуват против мафията в ръководството на страната и за правдивост ", оповестиха от пресцентъра на партията. Решението е взето от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия в понеделник.

Още предходната седмица водачът на социалистите Корнелия Нинова анонсира, че партията има такова желание. В петък от парламентарната естрада тя сподели, че на Българска социалистическа партия е било неразрешено да проведат обичайния си събор на Бузлуджа поради ковид.

" Добре, ще го създадем на жълтите павета в София пред Министерски съвет. Ще го създадем като народен протест и дано всички искащи смяната, без оглед на партийните си ползи, се обединим. Не става дума за партийните, или персонални рейтинги, а за България, уважаеми българи ", сподели тогава Нинова.

По думите ѝ " хилядите членове, симпатизанти, съдружни сътрудници на Българска социалистическа партия ", а и " хората, които нямат общо с Българска социалистическа партия " споделят, че са подготвени да стачкуват в цялата страна против държавното управление.

Това не е първият път, в който " Бузлуджа слиза в София ". Това стана и през 2013 година, когато също имаше антиправителствени митинги. Тогава митингът беше в поддръжка на държавното управление на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР