Традиционният коледен футзал турнир на Левски и Националния клуб на

...
Традиционният коледен футзал турнир на Левски и Националния клуб на
Коментари Харесай

Традиционният коледен футзал мач на Левски с благородна кауза

Традиционният коледен футзал шампионат на Левски и Националния клуб на последователите на отбора тази година ще поддържа благородна идея, осведомят от НКП посредством формалния си уебсайт.

„ Сините “ желаят да оказват помощ на едно дете, на един дребен футболен гений да живее. Идеята е да се наберат средства и по този начин да бъде подкрепена акцията „ Един за всички, всички за Криси “ в помощ на 9-годишния Кристиян Илиев, който е диагностициран с тежко заболяване – Сарком на Юинг (злокачествен тумор).

Всеки, който желае да се включи в акцията “Един за всички, всички за Криси”, може да го направи, като закупи билет за Коледния мач на Левски. Цената на входния билет е 5 лв., като уредниците оповестяват, че безусловно цялата сума ще отиде в помощ на дребния Кристиян.

Отделно, в залата ще има обозначени урни, които ще се носят от деца, родители и треньори от школата на Царско село”, в коятo тренира Кристиян.

От НКП на Левски оповестяват още, че акцията в помощ на Криси ще събере на едно място няколко генерации левскари и огромни имена на този клуб. Демонстративният мач по футзал ще опълчи тима по футзал на Левски, който е държавен първенец за 2017 година и участник в Шампионската лига, против събирателен състав на ФК Левски. В последния ще влязат настоящи имена от първия отбор на Левски (като Божидар Митрев, Васил Панайотов и др.), някои от най-големите „ сини “ гении и очаквания (Николай Кръстев, Деян Иванов, Илия Димитров, Ивайло Найденов и др.) и емблематични футболисти от близкото и по-далечно минало (Дончо Донев, Христо Йовов, Елин Топузаков, Димитър Телкийски, Захари Сираков и др). Има и готова специфична изненада, която обаче остава в загадка.

Феновете на Левски молят в най-светлото време от годината да разтворим сърцата си за правене на добрини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР