Традиционните вериги магазини в Америка очакват спад в продажбите по

...
Традиционните вериги магазини в Америка очакват спад в продажбите по
Коментари Харесай

Празниците за повечето търговски вериги в САЩ няма да са весели

Традиционните вериги магазини в Америка чакат спад в продажбите по Коледа

Прогнози за онлайн продажбите в Съединени американски щати

Увеличаване

Прогнози за онлайн продажбите в Съединени американски щати

Преглед на оригинала Смаляване
Американските вериги магазини се приготвят за спокоен завършек на финансовата година под възходящо напрежение от онлайн съперници.

Очаква се онлайн продажбите да отбележат растеж през коледния сезон с 18.4% спрямо 2018 година, предвиждат от IHS Markets. Електронните магазини задминават по продажби физическите, а съгласно упованията потребителите ще похарчат с 6% по-малко средства в огромните универсални магазини през тази година, оповестява Financial Times.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Състоянието на обичайните вериги магазини е тъмно поради непрекъснато понижаващите се цени на акциите им през последните години. Акциите на група от 48 огромни вериги сега се равняват на 20% от цената на равностоен брой онлайн магазини.

Инвеститорите изгубиха вяра в огромни ритейлъри като Macy’s. Акциите на компанията се сринаха с 49% тази година и тя е най-лошо представилата се в показателя S&P 500.

" Онлайн търговията не демонстрира никакви признаци на закъснение, разяснява Джеймс Бонакер от IHS Markets. Потребителите от ден на ден употребяват и вършат покупките през мобилните си телефони, таблетите и компютрите си. "

Веригата магазини Target съумя да се изправи на крайници, откакто беше подложена на голям напън от Amazon. Компанията се завърна на онлайн пазара, като даде опция на клиентите да получават поръчки непосредствено от магазините. Благодарение на това акциите й се повишиха с 90% единствено през тази година.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР