Традиционните коалиционни партньори в политиката и бизнеса от БСП и

...
Традиционните коалиционни партньори в политиката и бизнеса от БСП и
Коментари Харесай

Партньорите БСП и ДПС – хем сърби, хем боли, хем драго ми е...

Традиционните съдружни сътрудници в политиката и бизнеса от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи през днешния ден демонстрираха повратливо държание като в горната приказка по време на изключителното съвещание на Народното събрание.

То бе свикано по категорично и истерично гледище на социалистите, за което внесоха и подписка в деловодството на събранието. Мотивите им бяха дефинирани като интерес за ориста на над 200 000 нашенци, изгорели с гражданските си застраховки в кипърското „ Олимпик”. Също по този начин и угриженост за онази част от българите, които са наранени от срутва на Търговския указател.

Таман болшинството уйдиса на мераците на левите и депутатите бяха изтеглени с депеши от плажовете у нас и в чужбина и... хоп – оказа се, че от Движение за права и свободи са доста разсърдени, задето им скапват рахата по време на Курбан Байрам.

Свикването на изключително съвещание на Народно събрание по време на Курбан Байрам, е все едно да свикаме такова на Коледа, в случай че ръководителят на Народното събрание е мохамеданин. Това съобщи от парламентарната естрада депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев от името на група. Каква е религията на Цонев понастоящем, не е ясно. Преди години бе един от деятелите на Съюз на демократичните сили, само че след това го натириха и той откри заслон под стряхата на придвижването на Сокола.

„ Нека да пожелаем на мюсюлманите да са живи и здрави и към вас, г-жо ръководител, в случай че въпреки всичко сте толкоз откровени към нашите сътрудници и другари, може би беше добре да се съобразим и това съвещание да бъде по-късно. Не се усещаме доста празнично “, сподели още той.

Защо положителните парламентарни сътрудници от двете партии не са се разбрали авансово, не стана ясно. Нито пък с какво и по какъв начин тъкмо ще помогне дърдоренето в Народното събрание в този августовски зной за „ свирения мач „ Олимпик””.

Оставка хвърли зам.-председателят на регулатора КФН Ралица Агайн, която през годините от 2005-та до момента бе подкрепяна от множеството застрахователи като потвърден специалист в своята област. Експерти споделят, че тя от дълго време е предупреждавала за „ Олимпик” и че в този момент от нейното овакантяване към този момент няма никаква изгода...

А тези над 200 000, полакомили се за по-евтини застраховки, евентуално ще могат да получат компенсации от гаранционния фонд чак откакто бъде разгласен банкрута на сдружението в Кипър.

До тогава ще тънем в амалгама от същински и подправени вести по случая. Сигурно е единствено, че опозицията все по този начин ще продължава да прави ходове, от които не печели нито политическо доверие, нито рейтинг тъй че дасе трансформира в същинска опция на ръководството. И че българинът все ще гледа да удари кьоравото като търси да заплаща по-евтино. Което, както знаем, постоянно излиза по-скъпо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР