Традиционните бизнес принципи, прилагани към постоянно нарастващия дигитален свят, могат

...
Традиционните бизнес принципи, прилагани към постоянно нарастващия дигитален свят, могат
Коментари Харесай

Четири стратегически решения за бизнес растеж

Традиционните бизнес правила, прилагани към непрекъснато възходящия цифров свят, могат да бъдат мощен метод за създаване на бизнес. Те разрешават на бизнесмените да изградят солидна основа и всички детайли, нужни за растежа на бизнеса. Експоненциалният напредък обаче би осакатил доста бизнес инициативи, при положение че предприемачите нямат визия какво да вършат по-нататък. Тези четири стратегически решения за напредък на бизнеса усилват приходите и оказват помощ на бизнеса да устои на непредвидените провокации на предприемачеството. 
 
Създайте марка за избрани целеви клиенти 

Мисълта да се насочите единствено към избрана група консуматори, може да бъде страшна. Съществува убеждението, че в случай че маркетингът и брандингът са прекомерно профилирани, ще пропуснете опциите за бизнес с необятната аудитория. Но имайте поради, че е невъзможно да се създаде маркетинг, който да доближава до всички. Вашият уеб страница, брандинг, известия и маркетинг би трябвало да бъдат основани за идеалния клиент. Можете да разберете точния метод да достигнете до тези клиенти - на местата, които те постоянно посещават, и по метода, който ги обгръща - от инцидентен почитател до клиент.

Изградете системи за автоматизация

Твърде доста бизнеси не порастват, тъй като бизнесмените би трябвало да прекарват по-голямата част от времето си в бизнеса. Причината - те са претрупани с работа и би трябвало да извършват всяка роля в организационната диаграма. Това обаче им пречи да се фокусират върху стратегическите ходове, които да разширят бизнеса в дълготраен проект.

Една незадоволително употребена тактика за напредък е основаването на системи и автоматизация, които разрешават на бизнесмените да усилят времето си. Можете да прибегнете до системи, които вършат процеса на продажби и осъществяване по-добър, както и да наемете виртуални асистенти. Можете да възложите част от работата на подизпълнители и да си освободите повече време, с цел да се концентрирайте върху придобиване на клиенти, както и създаване на тактики за напредък. Използвайте актуалните технологии, с цел да наемете експерти, да настроите автоматизирани системи и да бъдете същинският основен изпълнителен шеф на вашия бизнес.

Използвайте цифровия маркетинг, с цел да генерирате продажби

Има милиарди консуматори на интернет и обществени медии. Всяка година този брой се усилва, което предлага на бизнеса опция да доближи до идеалните си целеви клиенти с по-малко разноски. Ефективното потребление на цифровия маркетинг е стратегически ход, който има капацитет да развие експоненциално бизнеса си.

Ако ще достигнете до целевите си консуматори онлайн, обаче, имате потребност от проект. Трябва да знаете кои модели ще употребявате и по какъв начин да създавате уместно наличие. Можете да създавате изявления в блогове, подкасти, видеоклипове, бюлетини, изявления в обществените медии и други Но в случай че не сте сигурни по какъв начин дейно да употребявате цифровия маркетинг, можете да го възложите на външни реализатори.

Продължавайте да учите нови неща за вашия занаят 

Успешните бизнесмени са наясно, че с цел да бъдат специалисти в техния поминък, те би трябвало да продължат да се учат. Фокусирайте се върху информация, която оказва помощ за идващите ви стъпки и подхранва вашето личностно развиване. Инвестирайте време за учене на неща, които ви оказват помощ да изградите резистентен метод на мислене. Следете най-новите трендове и промени във вашата промишленост. Продължете да научавате новите техники, които ще ви дават преимущество.

Бизнесът се развива със тактика, последователно осъществяване и ангажимент за напредък. Можете да употребявате всички тактики на света, само че в случай че нямате тактика, е безсмислено. Поучете се от тези стратегически решения и наблюдавайте по какъв начин бизнесът ви пораства, без да се постанова да вършиме всичко сами. 

Източник: Синди Констебъл, пълководец за бизнес напредък за 

Превод и редакция: Нели Тодорова 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР