Традиционни български ястия, богати трапези, артистична компания и много добро

...
Традиционни български ястия, богати трапези, артистична компания и много добро
Коментари Харесай

Традиционни български ястия готвят звездите в Черешката на тортата

Традиционни български ястия, богати трапези, артистична компания и доста положително въодушевление чака феновете в " Черешката на тортата " идната седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. На кулинарната сцена изгряват звездните домакини Саня Борисова, Трифон Михайлов, Владо Дончев, Мария Статулова и Катето Евро, които се впускат в борба за купата " Най-добър хазаин ".

Седмичната кулинарна фиеста в понеделник открива чаровната актриса Саня Борисова, съгласно която изкуство се твори освен на огромния екран, само че и в кухнята. За звездата от българския ефирен сериал " Забранена обич " няма неразрешени подправки, само че по едно и също време с това са скъпи и обичайните усети. Изцяло вегетарианското й меню обаче озадачава звездните посетители.
 Черешката на тортата
Традиционна вечеря с новаторски елементи и изненади сервира във вторник младият бизнесмен Трифон Михайлов, който сполучливо менажира освен фондация за пчели, само че и процесите в кухнята. Звездният хазаин потвърждава, че никой не е по-голям от хляба, изненадвайки гостите с двойно втасала питка… с чесън, приготвено по мъжки главно ядене и истински меден край. В сряда юристът Владо Дончев води феновете в китното асеновградско село Косово, с цел да показа в достоверна конюнктура своите кулинарни и сомелиерски умения. Звездният хазаин подготвя напълно родопска кухня, в която акцент са гювечът по косовски, класическият пататник и музикален привет с гайда онлайн.

Звездни мигове и автентичен сексапил дава обещание в четвъртък обичаната актриса Мария Статулова, която няма специфична рецепта за дивотиите и в кухнята, и в живота. Тя с наслада посреща гостите в дома на огромния български публицист Йордан Радичков, който е неин свекър. Трапезата е богато отрупана, само че черешката на тортата са скъпите фамилни истории. А в петък в кухнята се развихря началник Катето Евро, чиято запазена марка са обичайни български гозби, фамозните й люти чушлета и обилие от положително въодушевление. Актрисата готви с доста масло и обич, с цел да съобщи хубавото желание на гостите си във финалната вечер.

Не пропускайте " Черешката на тортата " всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Какви безредици предстоят за звездните домакини и кой ще завоюва купата " Най-добър хазаин " в кулинарното шоу? Не пропускайте " Черешката на тортата " всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Докато се подготвяте за идното кулинарно премеждие, можете да си припомните епизодите във Vbox7.com канала на " Черешката на тортата ", а настоящи вести ще откриете в уеб страницата на NOVA и във Фейсбук страницата на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР