Традиционната японска кукла Дарума пристигна във Варна и очаква победителя

...
Традиционната японска кукла Дарума пристигна във Варна и очаква победителя
Коментари Харесай

Дарума е във Варна и чака победителя в олимпийската квалификация по волейбол

Традиционната японска кукла Дарума дойде във Варна и чака спечелилия в олимпийската подготовка по волейбол за мъже. Дарума е премията за тимовете, които завоюват шестте групи от квалификациите за Токио 2020 от 9 до 11 август. Японската кукла ще се трансформира в амулет за шанс на волейболните селекции, които ще си обезпечат присъединяване на игрите в Япония следващата година.
 Днес стартира олимпийската волейболна подготовка във Варна
Днес стартира олимпийската волейболна подготовка във Варна

България би трябвало да победи Бразилия в неделя, с цел да вземе квота за Токио 2020

България, Бразилия, Египет и Пуерто Рико влизат в борба за олимпийска квота в зала " Конгресна " в Двореца на културата и спорта. А Дарума ще носи шанс по пътя на спечелилия в месеците до старта на олимпийския шампионат в Токио, на който ще вземат участие единствено 12 тима.

Дарума е кръгла обичайната японска кукла, направена през V век по модел на именития будистки духовник Бодхидхарма. Японците имат вяра, че куклата носи шанс. Дарума е знак на неизменност, шанс и служи за поощряване. Техните притежатели са окуражавани да реализират задачите си. Заради кръглата си форма Дарума може да се върне в изправено състояние, когато и да падне. Това е отпратка към японската сентенция " Падни 7 пъти, изправи се 8 пъти ".
 Силвано Пранди: Всичко стартира от триумф още в първия ни мач във Варна
Силвано Пранди: Всичко стартира от триумф още в първия ни мач във Варна

" Крайната цел е спечелването на първото място на шампионата "

Дарума символизира големите старания на тимовете по пътя към Токио 2020 и като знак на шанс ще бъде с тима, който показва страната си на най-голямата спортна сцена. Дарума е определена за премия за спечелилите в олимпийските квалификации по волейбол освен тъй като носи шанс, само че и тъй като споделя общи значими спортни полезности с волейбола като неизменност и храброст.
 Снимка 438014
Източник:

Очакваме и горещата българска аудитория да бъде в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта от петък до неделя, с цел да прибави към упоритостите на българския народен тим и положителна сила и спомагателни сили от трибуните.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР