Традиционната вече кампания на БНТ Спри, детето запази!“ отново избра

...
Традиционната вече кампания на БНТ Спри, детето запази!“ отново избра
Коментари Харесай

Спри, детето запази!“: Поредното събитие, посветено на пътната безопасност

Традиционната към този момент акция на Българска национална телевизия „ Спри, детето резервира! “ още веднъж избра първия образователен ден за следващото събитие, отдадено на пътната сигурност. Децата от 79-та детска градина „ Слънчице “ в регион „ Студентски “ демонстрираха какво знаят за разпоредбите на пътя и самите те станаха водачи на миниавтомобили, мотоциклети и колела.

Да се огледаме. Първо наляво, след това надясно и чак тогава да пресечем. Днес младите водачи демонстрираха, че са виновни на пътя и даже знаят още някои значими правила.
Алекс: Да гледаме светофара. Ния: По зелено се потегля, по алено спираш, а по жълтото се приготвяш, само че не тръгваш. Ники: Да се гледа напред, а не да се приказва с телефони. Алекс: Винаги да спираш на знака СТОП.
Днес родители се състезаваха дружно с децата си на пътната площадка.

Сергей, татко: Тук сме през днешния ден, с цел да подкрепим децата. Да им дадем прекрасен образец по какъв начин би трябвало да се кара и по какъв начин би трябвало да се движат с всеки, без значение дали коли, дали колела или пешеходци по пътищата.  Кампанията на Българска национална телевизия Кампанията на Българска национална телевизия "Спри, детето резервира " означи 1 юни в Нови Искър
121-а детска градина от Нови Искър към този момент си има образователна площадка за безвредно придвижване на пътя. Така непрекъснатата кампанияна Българска национална телевизия "Спри, детето резервира " от...
Пламен, татко: Най-важното нещо е да се движат безвредно. Да знаят по какъв начин да пресичат и най-много да заобикалят заплахите на пътя.
От Пътната полиция за следващ път подсетиха, че отговорността на пътя е на всеки един от нас.
инсп. Мария Ботева, отдел " Пътна полиция ", ГДНП: Особено преминавайки през детски градини, през учебни заведения да понижат скоростта даже повече от тази, която е оказана. От нас самите зависи да ги научим какви да бъдат. Трябва да им бъдем за образец.
Вече 6 години акцията на Българска национална телевизия „ Спри, детето резервира! “ приканва за рационално шофиране.

 Мотористи се включиха в акцията на Българска национална телевизия Мотористи се включиха в акцията на Българска национална телевизия "Спри детето резервира! "
Мотористи от няколко столични клуба се включиха в акцията за пътна сигурност на Българска национална телевизия, подкрепена от Столичната община, "Спри детето резервира! ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР