Традиционната кампания за пролетно хигиенизиране на населени места започна в

...
Традиционната кампания за пролетно хигиенизиране на населени места започна в
Коментари Харесай

В Разград ще раздават бонбони срещу събран боклук

Традиционната акция за пролетно хигиенизиране на обитаеми места стартира в Разград в понеделник, оповестиха от общината.

Кампанията ще продължи до 29 април и включва организирани дни за разчистване и хигиенизиране на териториите за публично прилагане в обитаемоте места с присъединяване на жители, компании и публични организации.

Акцията „ Бонбони за боклук “ ще се организира обичайно в последния ден от акцията. На 29 април малките поданици на града ще получават торбички с лакомства против събрания от тях отпадък от публични места. В торбичките ще има и талонче за лотария, която ще се тегли на 9 май, когато ще бъдат оповестени и наградени и спечелилите в останалите категории от акцията по хигиенизиране.

Категориите, в които ще се извърши класиране на участниците, са: обитаеми места, учебни заведения, детски градини, организации и компании и гражданско присъединяване. Наградите са предметни – за първо място на стойност 300 лева, на второ – на стойност 200 лева, на трето – 100 лева

Участниците в акцията могат да създадат поръчка за материали за почистването – ръкавици и чували – на тел. на отдел „ Опазване на околната среда “ в Община Разград – тел. 084 618 186, а на този и на телефон на сметосъбиращата компания „ Уейст Солюшънс България “ЕООД – 084 660 580 се одобряват поръчки за превозване на събраните боклуци от териториите за публично прилагане в обитаемоте места.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР