Традиционната кампания Подкрепи своето училище“, с която в навечерието на

...
Традиционната кампания Подкрепи своето училище“, с която в навечерието на
Коментари Харесай

Награда от 2000 лв. очаква победителя в кампанията Подкрепи своето училище

 Традиционната акция " Подкрепи своето учебно заведение “, с която в навечерието на новата образователна година Varna Mall дава късмет на всички възпитаници от морската столица да завоюват финансова поддръжка за своето школо, набира скорост. От началото на септември възпитаниците на междинните, главните и началните образователни заведения във Варна всеобщо гласоподават - онлайн и с талони в " изборната урна “ в комерсиалния център, с цел да усилят възможностите за победа.

На финала на акцията, проведена със съдействието на Община Варна, учебното заведение с най-голям % на поддръжка ще получи сумата от 2000 лева, предоставена от Varna Mall. Специално приложение в уеб страницата на комерсиалния център дава опция на учениците да гласоподават еднократно за някое от общинските или държавните учебни заведения в града. Освен децата, в акцията могат да се включат и техните родители, близки и далечни познати, които дадат гласа си посредством талони на бюро " Информация “. При това – безграничен брой пъти. Победителят ще бъде избран, откакто общият брой на гласовете, акумулирани от онлайн гласуването и посредством талоните във Varna Mall, бъде съотнесен към броя на учениците във всяко едно от варненските учебни заведения.

Над 300 награди са планувани и за самите участници в гласуването. Първите печеливши бяха изтеглени с лотария на 10 септември, а идващите " тиражи “ ще бъдат на 17, 24 и в последния ден от акцията - 30 септември. Както се споделя, пилците (и почитателите на варненските училища) се броят наесен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР