Традиционната инициатива на Lidl в подкрепа на реализацията на продукция

...
Традиционната инициатива на Lidl в подкрепа на реализацията на продукция
Коментари Харесай

Пъстър фермерски пазар организира Lidl за уикенда - от мляко и мед и до био картофи и фермерски колбаси

Традиционната самодейност на Lidl в поддръжка на реализацията на продукция на районни производители продължава в София през идния уикенд (24-25 октомври). Поредният фермерски пазар на веригата ще се организира на паркинга пред магазина на бул. „ Черни връх “ 173 в Драгалевци, от 10.00 до 18.00 часа и през двата почивни дни. Предвидени са и всички нужни защитни ограничения против Covid 19.
Посетителите на пазара ще могат да открият многообразие от млечни артикули - сирене и кашкавал от Ряхово и от „ Катарино “, както и от фермерска мандра „ Каменяк “, която ще предлага и прясно и кисело мляко на щанда си. Част от производителите ще оферират и салами, родно произвеждане. За идните студени дни, посетителите на пазара ще могат да се снабдят с свеж мед от с. Габърница и от земеделския производител Петър Иванов, както и да създадат своя избор сред разнообразието от чайове на „ Алина “. „ Таткова градина “ от Сливенско ще предлага сезонни плодове и зеленчуци, „ Пура типа “ е заложила на тиквите и разнородни сезонни зеленчуци, лично произвеждане, а Иванка Иванова от Самоков на известните за района картофи, като няма да липсват и био картофи, произвеждане на „ Тара био “. Грозде от Пазарджик и подправки за всеки усет, също ще са измежду предложенията на българските фермери.
 Lidl Plus – първото мобилно приложение за преданост на Lidl e към този момент в България Lidl Plus – първото мобилно приложение за преданост на Lidl e към този момент в България
Специални предложения, атрактивни отстъпки и още доста преимущества – всичко на едно място в телефона на клиента и когато и да е предла...
Технически уредник на събитията е „ Фармхопинг “ - онлайн фермерски пазар с над 100 ферми, произвеждащи чиста продукция, която е налична за хората от града през онлайн платформа.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР