Традициите в британското кралско семейство са едно от най-устойчивите неща

...
Традициите в британското кралско семейство са едно от най-устойчивите неща
Коментари Харесай

Кой пропусна Коледата с крал Чарлз

Традициите в английското кралско семейство са едно от най-устойчивите неща в монархията. Макар Чарлз да се пробва да наложи дребни промени даже в тях, към момента огромна част наложените от починалата Елизабет Втора порядки не престават да важат.
 Кой се събра на коледния обяд на крал Чарлз и Камила в Уиндзор
Кой не пристигна на предколедния обяд на Чарлз

И кой беше там

Сред тях е обичайното посещаване на тържествената църковна работа на Коледа. Тъй като съвсем цялото семейство на сегашния крал се е събрало в замъка Сандрингам, службата се състои в църквата " Св. Мария Магдалена " край него.

Тази година присъстващите на нея бяха извънредно доста. Крал Чарлз и брачната половинка му Камила бяха отпред на самобитната върволица кралски особи, идващи пешком до църквата. Малко след тях вървяха принц Уилям и Кейт Мидълтън, дружно с четири деца - принц Джордж и принцеса Шарлот, както и принц Луис за ръка с братовчедка си Миа Тиндал.
 Снимка 647487

Родителите на Миа - Майк и Зара Тиндал (Зара е щерка на принцеса Ан, единствената сестра на крал Чарлз) също бяха там. Както и принцеса Ан със брачна половинка си сър Тимъти Лорънс. Отсъстваше обаче сина на Ан Питър Филипс дружно с децата си.
 Снимка 647486

За сметка на това измежду присъстващите на коледната работа имаше изненада - принц Андрю за първи път се появи на сходно публично събитие, откакто от много време гледа да не се демонстрира пред аудитория.

По-голямата изненада вървеше на крачки от него - някогашната му брачна половинка за първи път участва на коледната работа в Сандрингам от десетилетия. Тя от дълго време не е член на кралското семейство, само че с Андрю не престават да разделят един дом.

Дъщерите на принц Андрю и Сара също бяха на службата, въпреки че нито една от тях не беше с децата си. Принцеса Беатрис беше в компанията на брачна половинка си Едоардо Мапели Моци, а принцеса Йожени - в тази на своя брачен партньор Джак Бруксбанк.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР