Традициите са, за да се спазват, ето защо ще видим

...
Традициите са, за да се спазват, ето защо ще видим
Коментари Харесай

Новите заглавия по Netflix през октомври

Традициите са, с цел да се съблюдават, ето за какво ще забележим някои от новите заглавия по Netflix през октомври. Докато септември беше много разнороден, през новия месец ще забележим повечко страшни заглавия. Защото е месецът на Хелоуин, нали по този начин?

 Новите заглавия по Netflix през септември
Новите заглавия по Netflix през септември

Сериалите още веднъж взимат превес

Big Mouth

Ще стартираме обаче с една анимация за възрастни, тъй като Netlflix мислят за всички усети и желания. Big Mouth се завръща с втори сезон, в който за следващ път ще се убедим, че няма по какъв начин да избягаме от вилнеещите хормони през пубертета.



Премиерата на Big Mouth е на 5 октомври

Private Life

Повечето хора избират да пазят персоналния си живот в загадка. В Private Life ще надникнем в персоналния живот на една двойка, която се намира в в своите 40 години, само че към момента няма деца.

Те пробват всевъзможни способи, само че никой от тях не проработва. Един ден обаче на прага им се появява една доведена племенница, която няма къде другаде да отиде и остава у тях. Точно тя ще се окаже и светлият лъч, от който двойката има потребност.



Премиерата на Private Life е на 5 октомври

22 July

22 юли отмина, само че през октомври ще забележим филм с това заглавие, основан на същински случай. Да, става въпрос за 22 юли 2011 година, когато Андерш Брайвик избива 77 души в Норвегия.

Филмът на Netflix ще наблюдава дейностите на Брайвик и ще ни срещне с оживели, които би трябвало да продължат живота си, по-късно, което са претърпели.



Премиерата на 22 July е на 10 октомври

Apostle

Вече обърнахме внимание на Apostle, когато излезе и първият филмов откъс на кино лентата. Ето за какво единствено ще щрихираме какво да чакаме от кино лентата.

 Първи филмов откъс на Apostle
Когато религиозният фетиш излезе отвън надзор

За какво тъкмо става въпрос ще забележим в филмовия откъс на Apostle

Дан Стивънс ще влезе в ролята на човек, чиято сестра е отвлечена от набожен фетиш, а единственият метод да я избави е да се опита да влезе в него.



Премиерата на Apostle е на 12 октомври

The Haunting of Hill House

И тук казусът е сходен. The Haunting of Hill House е основан на романа на Шъpли Джакcън " Свърталище на духове " от 1959 година и несъмнено е подобаващ за гледане на Хелоуин.

 The Haunting of Hill House - злокобната история на една къща
Зловещата история на една къща – и като сериал

" Свърталище на духове " с екранизация

Само ще загатнем, че историята споделя за брат и сестра израснали в къща, населявана от духове. Трейлърът разкрива останалото.



Премиерата на The Haunting of Hill House е на 12 октомври

Wanderlust

След сериозната и плашеща тема е време да спрем взор върху един сериал, който сигурно ще ни разсмее. Wanderlust ще ни срещне със съпрузи, които към този момент не могат да изпитват наслаждение от секса.

Могат, само че, когато го вършат с други. Ето за какво се схващат да имат отворен брак. Продължават да живеят дружно и да се грижат за децата си, само че се срещат и с други хора.

В основните функции ще влязат Тони Колет и Стивън Макинтош, а сериалът ще бъде от шест епизода.



Премиерата на Wanderlust е на 19 октомври
Chilling Adventures of Sabrina
Това ще бъде типичният тийн сериал за едно момиче, което е на половина магьосница и на половина човек. Тя няма самообладание да навърши 16, само че тогава ще бъде изправена пред предопределен избор.



Премиерата на Chilling Adventures of Sabrina е на 26 отковмри
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР