Този завладяващ мемоар, който излиза у нас благодарение на издателство

...
Този завладяващ мемоар, който излиза у нас благодарение на издателство
Коментари Харесай

Париж, моя мечта завладява читателите

Този вълнуващ спомен, който излиза у нас с помощта на издателство Слънце, ни придвижва в очарователната Франция през 80-те години.

Младата Кейт отпътува за Париж, твърдо решена да реализира фантазията си да се трансформира в замайващ и извънредно сполучлив задграничен сътрудник.

Поредицата ѝ надарени публикации за по-малки издания притеглят вниманието на авторитетния медиен магнат Джон Феърчайлд, издател на стилната библия в тези години – Дамска мода, който назначава Кейт на работа.

Интелигентна и образована, тя бързо доближава до елита, диктуващ международната мода от нейната столица. Следват незабравими моменти с именити фигури като хипнотизиращия Ив Сен Лоран, властния Карл Лагерфелд, Емануел Унгаро, Вивиан Уестууд...

Разбира се, след вълнуващи празненства в популярните нощни клубове на Париж, Кейт среща и любовта в лицето на загадъчния Ерве. Като всяко нещо на този свят, френската приказка за Кейт също завършва и след дълго прощаване с вълнуващия Париж тя се завръща в Ню Йорк, където стартира да работи за влиятелното списание Вог.

Авторката Кейт Бетс отразява света на модата първо като кореспондент в парижкия офис на Дамска мода, а по-късно като редактор в американските списания Вог, Харпър Базар и Тайм. Живее в Ню Йорк със своя брачен партньор – писателя Чип Браун, и техните две деца.

„ Историята на Кейт Бетс ме върна към младостта ми и към пътешествието, което аз започнах, в моя случай – от малко градче в Илинойс до Ню Йорк. Уловила е това младежко дръзновение и сантименталния повод, с цел да се впускаме напред и да намираме себе си – посредством работа, която ни въодушевява, посредством другарства, които ни поддържат, и посредством разочарования, които ни оказват помощ да научим кои са най-съкровените ни стремежи. Това са очарователни, омагьосващи записки. “ разяснява топ-модела Синди Крауфорд, която е обожател на писателката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР