Този закон беше започнат като опит да се угоди на

...
Този закон беше започнат като опит да се угоди на
Коментари Харесай

Валери Симеонов нарече деца с увреждания уж болни. Оставка - няма

" Този закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца, без грам майчинско възприятие и грижа за тях. Просто ги използваха като инструмент за постигането на техните чисто материални цели ". Това съобщи пред личната си телевизия СКАТ вицепремиерът Валери Симеонов.
Коментар на редактора
Каквото и да се каже, ще е малко. Г-н Симеонов сигурно е доста наясно какво сподели и още по-наясно какъв брой българи най-малко ще го препсуват за тези думи. Аз няма да го върша - не за друго, ами ненавиждам да кипи неправилен труд - това е по експертизата на Фандъкова и Крусев. Огромният, великански проблем е, че няма да има последици за думите на вицепремиерчето. Защото породата на Симеонов се усеща безнаказана – с право, на такива екземплярчета в никакъв случай нищо не им се случва.
Интересно от камбанарията на какъв тъкмо Валери Симеонов се изрича по тематиката? В това държавно управление той дава отговор и за демографската политика. Това е още един образец що за държавно управление имаме. Не поради друго, а тъй като Валери Симеонов би трябвало да поговори по следните въпроси, преди да предложи или осъществя каквато и да е демографска политика – по какъв начин е синът му? Грижи ли се за него, в случай че не го прави – за какво?
Всъщност и отговорите на тези въпроси не са значими – има граници, които не се минават. Симеонов от дълго време ги мина, а с думите си за децата с увреждания към този момент даже не вижда границата – толкоз е надалеч зад тила му. Въпросът е ние какво виждаме – метлата, прашлясала и гниеща в ъгъла, виждаме ли я? Кога ще пометем?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР