Този вторник от 19.30 ще се проведе ежегодното благотворително Хелуин

...
Този вторник от 19.30 ще се проведе ежегодното благотворително Хелуин
Коментари Харесай

Предстои традиционното Хелуин парти в спортната зала на ППМГ

Този вторник от 19.30 ще се организира годишното благотворително Хелуин празненство в салона на Математическата гимназия. Организатори са младежите от Интеракт клуб, а празненството дава обещание ужасно шоу и стряскащи изненади. Гостите ще могат да се насладят на страхотна музика, живото осъществяване на рок група и танцови сформира, ще могат да си създадат невероятни фотоси в особено самостоятелен ъгъл, да се почерпят с храна и питиета и да се забавляват обезпечено.
Хелуин празненството на Интеракт е само по рода си за нашия град, като събира всяка година голям брой подрастващи на едно място. Разнообразната стратегия провокира голям интерес от страна на младите врачани, а уредниците се похвалиха с възторг и нервност за билети, каквито има за първи път. За наслада на жителите, на празненството ще може да се влиза и с пропуск, закупен на входа, който е с цената на един билет.
Подготовката е още по-мащабна, заради нестихващия седма поредна година интерес, а младежите от програмата на Ротари са стимулирани да сплотят врачани в името на благотворителна идея.
Не за първи път те оказват помощ на хора в потребност, а тази година желанието им е да се включат с амбициозна сума в акция за събиране на средства за дребната Сияна. Детето страда от тежка болест, а за лекуването му са нужни доста средтсва. Интеракторите са експерти в обединяването на младите в името на добрината, това потвърждават десетки до момента техни акции.
"Ще се радваме да ви приветстваме с костюм или без за един паметен хелуински спекаткъл ", съобщи президентът на клуба.
Този вторник от 19.30 часа в спортната зала на ППМГ ще ви чакат диджей Мики, десетки танцьори, безвъзмезден бар за храни и питиета, както и доста забавни изненади. Цената на билета е 2,50лв, като цялата събрана сума ще бъде дарена за лекуването на Сияна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР