Този вторник, 29 август, инфанта София замина за Обединеното кралство,

...
Този вторник, 29 август, инфанта София замина за Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Голямата крачка на инфанта София

Този вторник, 29 август, инфанта София отпътува за Обединеното кралство, с цел да стартира решителен стадий от своя живот, в който ще живее отвън дома си за първи път, с цел да продължи своето обучение. Видимо трогната я видяхме да се сбогува с родителите си крал Фелипе и кралица Летисия и кучето си Ян, часове преди да хване самолета. Испанското кралско семейство побърза да показа някои фотоси, които са малко по-различни от тези, които успяхме да забележим преди две години, когато принцеса Леонор напусна Испания, с цел да учи точно в UWC Atlantic College в Уелс.
 Кралица Летисия и инфанта София ще участват на финала на Световното състезание по футбол за дами в Австралия
Защо Летисия е сама с дребната си щерка

Испанската кралица и инфанта София - в Австралия

Сега публично стартира нов и трогателен стадий за инфанта София надалеч от нейните родители. Най-малката щерка на кралете, която е на 16 години, към този момент дойде в замъка Сан Донато, където се намират оборудванията на UWC Atlantic College - училището-интернат, където тя ще живее и ще учи през идващите две години. 

Замъкът Сан Донато e цитадела от XII век, ситуиран на брега на Южен Уелс. От фотосите, които показа инфанта София ясно се вижда, че не може да скрие усмивката си, докато  театралничи пред внушителната средновековна постройка, сгушена измежду неповторима природа. Натоварена с две раници, дъщерята на Дон Фелипе и Доня Летисия се придвижва уверено към новото си предизвикателство и без багаж театралничи покрай главното институция, където ще прекарва по-голямата част от времето си през идващите години.

Първите мигове на София в интерната към този момент демонстрират, че тя ще бъде подкрепяна от съучениците си. С доста от тях вероятно ще построи красиво другарство, което сигурно ще продължи, дори и като напролет на 2025 година пътищата им се разделят. Осъзнавайки какъв брой мъчно е да влезеш в изцяло непозната среда, второкурсниците са предиздвикали новите ученици да се почувстват като вкъщи си, означават от Hola. За да се почувстват по-спокойно новобранците, второкурсниците са ги чакали с приветстващи плакати и мегафони, скандирайки:  " Какъвто и да е вашият дом, вие към този момент сте част от фамилията на UWC Atlantic. "
 Кралица Летисия, крал Фелипе, Леонор и София - къде почива испанското кралско семейство
Къде почива испанското кралско семейство

Традицията повелява

За инфантата това безспорно е обогатяващо прекарване и доста друго от всичко, което е претърпяла преди този момент в учебното заведение Санта Мария де лос Росалес. Не на вятъра, за първи път тя ще съжителства с към 300 младежи от 90 разнообразни националности и всички обществени съсловия. Ситуация, която ще ѝ разреши да опознае други култури и други действителности, до момента в който споделя отговорности и занимания.

Най-малката щерка на кралете е запалена по спорта, готвенето, изкуството. По време на престоя си в Уелс тя ще може да даде независимост на доста от тези ползи, защото академичната стратегия, която стартира на 5 септември, включва предмети на науките и отдава огромно значение на творчеството, спорта и дейностите в интерес на обществото.
 Кралица Летисия и фамилната кралска почивка в Палма де Майорка с кралица София
Когато Летисия е на отмора със свекървата

Кралски занимания

Инфантата не за първи път обикаля базата на тази частна институция. Въпреки че учениците не поставят приемни изпити в интерната, а в родните си страни, дребната щерка на президента беше в замъка на 20 май като посетител на дипломирането на сестра си.
 Снимка 631909

Принцеса Леонор, която в момента се отдава на военно образование в академията на Сарагоса, получи дипломата си на скромна музикална гала, в която един от учителите акцентира незнайни елементи от нейния темперамент. " Вашата обич към задълбочените диалози няма граници. Вашата решителна пристрастеност към учене, схващане на другите и проучване на разнообразни гледни точки в действителност обогати опита ви в UWC. Ще ни липсва възприятието ви за комизъм ", сподели професорът, който в този момент ще може да опознае от близко каква персона е и инфанта София.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР