Този водач на триколката ми каза така: Аз карах плътно

...
Този водач на триколката ми каза така: Аз карах плътно
Коментари Харесай

Ето Какво Обяснение Даде Полицаят, Който Беше Уволнен След Инцидента С Бащата На Президента

" Този лидер на триколката ми сподели по този начин: " Аз карах компактно вдясно, завих на ляво и след това желаех да потегли към центъра, завих надясно и се ударих в предната част на автомобила. Затова съм дал виновност на лидера на триколката ", изясни към този момент някогашният служител на реда пред Нова телевизия.

След вътрешната инспекция актът е анулиран и са формирани нови. Освен уволнението на пътния служител на реда, административни санкции са наложени на още четирима чиновници на районното ръководство на полицията в Харманли. Повече детайлности от Министерство на вътрешните работи към този момент не оповестяват. А Митко Станков твърди, че не е познавал никой от участниците в злополуката преди нея и е работил по съвест.

" Не виждам какво съм прикрил, като е бащата на еди-кой-си. Ако беше различен жител лидерът на мерцедеса, щеше да е същото ", декларира той.

И двамата участници в случая настояват, че са почтени. След злополуката даже си станали близки.

" Ще останем другари с него, просто това да ви кажа, не желая нищо повече ", декларира Стефчо Тодоров, лидер на електрическата триколка.

" И станахме и другари с него ", декларира и Георги Радев.

А уволненият служител на реда ще апелира освобождението си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР