Този Великден ще бъде много специален и очакван за почитателите

...
Този Великден ще бъде много специален и очакван за почитателите
Коментари Харесай

Този Великден ще е специален! Спорт ТОТО ви дава уникален шанс да спечелите супер-луксозен Ягуар ХЕ

Този Великден ще бъде доста специфичен и предстоящ за феновете на игрите на Български състезателен тотализатор. Причината е, че един късметлия още веднъж ще завоюва автомобил! Този път, обаче, колата е същинско автомобилно украшение – супер първокласен Ягуар ХЕ.

Още три Великденски бонуса по 10 000 лв. чакат притежателите си в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “. С този следващ жест към феновете си, СПОРТ ТОТО дава спомагателен късмет за облага, с изключение на опцията да спечелите най-големия настоящ джакпот в страната. Тегленето ще се извърши посредством чоп всред всички квитанции, в неделя, 8 април, онлайн в предаването на Спорт Тото по БТВ.

Само за 28-мия тираж спомагателните облаги във Втори Тото Шанс на играта ще са в размер на 150 000 лв.. Специално за празника от Спорт Тото дават повече, тъй като не всеки ден е Великден и ви пожелават светли празници!
„ Години наред Български състезателен тотализатор раздава на участниците в игрите си коли. Притежателите на коли, извоювани от Втори тото късмет на играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ в България са десетки “, споделят от тотализатора.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР