Този въпрос щяхте да го зададете всеки път, когато се

...
Този въпрос щяхте да го зададете всеки път, когато се
Коментари Харесай

Защо сега? Васил Божков отговори на най-задавания въпрос! 



Този въпрос щяхте да го зададете всякога, когато се върна. Това съобщи предприемачът Васил Божков на въпрос за какво се прибира в този момент в България.

Както БЛИЦ заяви, минути след 17 часа Васил Божков бе отведен от органите на реда. Той кацна в София в 15:01 часа с полет от Дубай.


" Всички знаете, че преди две години арабските управляващи отхвърлиха екстрадиция поради отказаните доказателства от прокуратурата. Защо не се върна през тези две години - нямаше право да напуща ОАЕ от съображения за сигурност ", сподели юристът му Стоян Баумайер минути, откакто предприемачът бе изведен от летището в автомобил на правосъдната власт.

Получихме разрешението на 23 август от прокуратурата в ОАЕ и това беше първият вероятен полет. Нямам право да разясня претекстовете, това е мнение на арабските управляващи ", уточни той.

" Клиентът е в отлична форма, положително здраве, тренира всеки ден и бъдете здрави. Ще го закарат в Министерство на вътрешните работи болница. Следете обществените мрежи. Там ще намерите всички отговори, а когато господин Божков желае изявление, всички ще го получите. Днес е петък. Ще разберете в понеделник ", сподели юристът на Божков.

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР