Този въпрос интересува всеки, който има за сваляне дори и

...
Този въпрос интересува всеки, който има за сваляне дори и
Коментари Харесай

Лекарите: Как се отслабва ефективно и лесно?

Този въпрос интересува всеки, който има за събаряне даже и едно ненужно килце. Формулата на сполучливото намаляване от дълго време е наложена в практиката на редица експерти, които наяве ѝ се доверяват. Наблюденията им потвърждават, че могат да ѝ се доверят в разнообразни обстановки и резултатът постоянно е еднообразно добър. Същите усещания споделят и не един и двама нашенци, които елементарно и бързичко са се отървали от непотребните килограми.

Д-р Маргарита Виткина: Само по този метод казусът с килограмите е нападнат на няколко фронта


Д-р Маргарита Виткина, ендокринолог-диетолог. Работи с пациенти в МЦ " Витклиник " и МЦ " Сърце и здраве " в София

„ Искам да отслабна по-бързо! Ама в случай че може и да не се отнемам доста “ – тези условия слагат пред мен моите пациенти.

За в допълнение ускорение на отслабването аз предлагам банкет на продуктите Vitaslim за редукция на тежестта. Те са направени по този начин, че да нападат казуса с килограмите на няколко фронта. Заради експертно дефинирания им състав те са подобаващи за мъже и дами от разнообразни възрасти. Най-предпочитан е Vitaslim LIGHT, тъй като той нападна апетита – да ядеш по-малко е равно на намаляване. А в тази ситуация с Vitaslim LIGHT намаляването на храната не е обвързвано с недояждане.

Другият артикул – Vitaslim LINE, от опит съм забелязала, че дава отлични резултати при мъжете, както и при дами над 40 години. Това е по този начин, тъй като той форсира метаболизма им.

Отлични резултати следя и след използването на Vitaslim DREN, когато казусът се корени в задържане на вода. Той изхвърля остатъците от тялото и тънко почиства целулита.

Най-полезното за моята процедура качество на продуктите Vitaslim е, че са подобаващи даже за диабетици и хора с проблеми с щитовидната жлеза. “
Наблюденията на доктор Виткина поддържа и историята на Лилия Владимирова от Козлодуй, която смъкна цели 47 кг без апетит и ограничения – единствено с продуктите на Vitaslim. С увереност и непримиримост тя пребори последствията от тежка хормонална терапия и смени внушителните 108 кг. с тънка талия – S размер. Геройството направила за 18 месеца.

Свалих 47 кг. без апетит и ограничения


Лилия Владимирова, 40 година, Козлодуй

„ Аз съм Лили от Козлодуй. Работя като механически помощник в болничното заведение в Първо вътрешно поделение. Преди дванайсет години доста желаех да стана майка. А сега, в който разбрах радостната вест, че ще имам бебе започнах да се храня повече. Не мислех какво ще последва, тъй като смятах, че като пояждам ще имам едно крепко дете.

Роди се първото ми дете – килограмите бяха много, само че в миг, в който се роди и вторият ми наследник, килограмите бяха 108. В моментите, в които се поглеждах в огледалото, се отчайвах от външния си тип. Чувствах се потисната и депресирана. Започнах да опитвам да отслабна с диети. Не се получаваше. Ставах нервна, раздразнителна и още по-потисната. Един ден, разхождайки се с децата, посетихме аптека. При диалог с фармацевта ми бе предложен Vitaslim LIGHT за угнетяване на апетита и Vitaslim LINE за понижаване на мастните натрупвания в проблематичните зони. Започнах за ги одобрявам три пъти на ден, 30–40 минути преди хранене.

На първия месец килограмите бяха с 6 надолу, което ме окуражи да продължа до 18 месеца. След тези 18 месеца аз бях постигнала връх от 47 свалени кг, което ме накара да се усещам горда от себе си и да се развеселявам на изцяло променения ми външен тип. Чувствам се витална, енергична. Vitaslim ми обезпечи едно здравословно и продължително намаляване и мога да кажа, че по-късно дечицата ми се гордеят с това, което съм постигнала, и се радват на триумфа на майка си.

Днес, съвсем 6 години по-късно, резултатът още е налице. В момента тежа 61 кг. и горещо предлагам Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE на всички, които имат проблем с тежестта. Благодарение на тях реализирах мечтаната фигура и трайно резервирах килограмите без мъчителни диети и йо-йо резултат. “

Интересен опит с продуктите Vitaslim за намаляване е натрупал и общопрактикуващият доктор от София доктор Мирослав Спасов. Той ги ползва от дълго време в практиката си за възстановяване здравния статус на своите пациенти – изключително в случаите, когато свръхтеглото е съпроводено и с проблеми с опорно-двигателния уред (болки в ставите и костите), диабет и други Наблюденията му свидетелстват за извънредно положителни резултати.

Д-р Мирослав Спасов: Резултатите са еднообразно положителни без значение от възрастта и пола


Д-р Мирослав Спасов, общопрактикуващ доктор в XIV-то ДКЦ в София

„ За да не те боли, отслабни малко “ – това поучавам моите пациенти. Особено тези с болки от страна на опорно-двигателния уред и в частност ставите и костите.

Наднорменото телесно тегло е един от главните проблеми в актуалната цивилизация, защото то се отразява и при пациенти с хронични болести – в това число сърдечно-съдови и диабет.

За сполучливото справяне с килограмите даже при пациенти с лимитирана двигателна интензивност решително предлагам продуктите на Vitaslim. Те могат да бъдат употребявани безвредно в комбиниране с други лекарства като от персоналните ми наблюдения в моята процедура съм забелязал постигането на трайни резултати без значение от възрастта и от пола. Освен това с всеки от своите пациенти обсъждаме съответния здравословен проблем, а когато килограмите са прекомерно доста могат да бъдат правени и комбинации от продуктите на Vitaslim. “

Макар и да не е подтикната от здравен проблем, столичанката Любов Любомирова неведнъж се подлагала на мъчения и ограничения в името на тънката талия. След безчет премеждия чаровната русокоска най-сетне заличи досадните килограми, „ застояли се “ неканени върху снагата ѝ ненадейно дълго време, благодарение на „ зеления дует “ Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE. Комбинацията трансформирала по този начин тялото ѝ, че тя станала хем по-слаба, хем очевидно подмладена.

Преборих 25 кг. и още веднъж съм предходното усмихнато момиче


Любов Любомирова, 45 година, София

„ Здравейте, споделям се Любов Любомирова, на 45 година, от София. Разведена, майка на две момчета. През целия си живот в работата си се сблъсквам с максимата „ по облеклата посрещат, по мозъка изпращат “. Външният тип и фигурата са от изключителна значимост.

Никога не съм имала проблеми с килограмите. До един миг – момента, в който забременях с дребния си наследник. Бях на 35 година и качих съвсем 30 кг. Не съм се тормозила, споделях си: „ Няма ужасно, ще отслабнеш с времето... “ Уви, минаха месеци, години… Нищо не се променяше. Започнах да пробвам какво ли не: протеинова диета, две седмици пих единствено палмов сок, даже чист апетит... Нищо! Отслабна три кг, кача пет... Честно казано, отчаях се.

Бях се отказала изцяло, когато инцидентно видях реклама на продуктите на Vitaslim. Реших да опитам още веднъж. Взех си класическата им композиция – Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE. Нищо комплицирано и натоварващо – светлозеленото преди ястие, тъмнозеленото по-късно. За мое удивление, за 2 седмици имах забележими резултати. Килограмите потеглиха надолу и от там нататък към този момент беше елементарно. За 5 месеца с продуктите на Vitaslim отслабнах 25 кг!

Промени се не просто външният ми тип, а и самата аз. Сякаш изчезнаха не просто килограмите, а и част от годините ми. Превърнах се още веднъж в това усмихнатото момиче. Дори огромният ми наследник, който сега е студент, постоянно желае да ме води със себе си по клубове. “

Зад качествата и успеваемостта на продуктите Vitaslim застана и уважаваният диетолог и експерт по хранене проф. доктор Донка Байкова. Тя се срещнала с продуктите инцидентно преди повече от 6 години. Впечатлена от техния точно и професионално дефиниран състав, проф. Байкова стартира да ги ползва в практиката си. И по този начин до ден сегашен.

Проф. доктор Донка Байкова: Може да се отслабва дейно и здравословно, даже когато нямаме задоволително време да броим калории


Проф. доктор Донка Байкова, д.м., експерт по Хранене и диететика

„ Много хора не могат да съблюдават формирания персонално за тях самостоятелен диетичен режим за редукция и тогава прибягваме към помощно средство.
Лично аз при обострен вкус предлагам продукта Vitaslim LIGHT. Той съдържа дестилат от корейски бор, който потиска центъра на глада в мозъка и работи овладяващо на обострения вкус. Гаранция за сполучлив излаз от редукционния развой.

При пациенти, които настояват, че живеят хармонично, че се движат задоволително, нямат нараснал вкус и не употребяват прекомерно висококалорийни храни, тогава предлагам Vitaslim LINE – той работи за преодоляване на проблематичните зони на тялото – коремче, ханш и бедра. Активира обмяната на мазнините, усъвършенства въглехидратната обмяна, работи активизиращо във връзка с всички обменни процеси.

Серията Vitaslim избирам и употребявам в практиката си, тъй като нямат аналог на пазара. Много постоянно съчетавам и двата продукта. Тяхното синергично деяние е потвърдено. Те са създадени на база на натурални извлеци от растения. Не съдържат консерванти, не са термично обработвани и работят дейно, бързо, и сполучливо. Те обуславят сполучлив край на редукционния развой и дълготрайното задържане на резултатите от него. “

За успеваемостта на продуктите Vitaslim се знае в цяла Европа. Навсякъде дами и мъже виждат в тяхно лице опция да стопят някое и друго килце без необикновен напън. Особен интерес към продуктите Vitaslim демонстрираха италианките, а в Румъния от няколко години те са цялостен шлагер – там се оферират с марката Visislim. Показателна е историята на букурещлийката Корина, която свалила цели 21 кг. и махнала напълно коремчето след бременността.

Плосък стомах след бременността


Корина Амъриуцей, 27 година, Букурещ, Румъния

„ Здравейте, взех решение да споделя с вас по какъв начин съумях да се отърва от непотребните килограми след раждането с вярата да съм потребна на други майки. Преди да забременея, тежах 40 кг. при растеж 150 см, само че след раждането бях цели 63 кг. Дори продължих да пълнея.
Когато стопирах да кърмя, започнах с диети и извършения, само че без забележим резултат. Търсейки в Интернет способи за бързо намаляване, попаднах на конгрес, където хората споделяха своя опит, като мнозина се хвалеха от продуктите Vitaslim. Отидох до аптеката и желаех детайлности от фармацевтката, която също ми ги предложи. Купих си и трите: Vitaslim LIGHT – за понижаване на апетита, Vitaslim LINE – за възстановяване на метаболизма и Vitaslim DREN – за унищожаване на целулита и подпухването.

Първо усетих, че се засищам с по-малко храна, а и отоците по краката изчезнаха. По-късно забелязах разлика в ограниченията си, а след няколко седмици коремът ми стартира да се прибира и пухкавините от бедрата – да изчезват! Само след няколко месеца тежах 42 кг. Най-хубавото е, че с Vitaslim освен си върнах остарялата фигура, само че съумях и да си я запазя. “

На какво се дължат тези впечатляващи резултати?


Тайната се крие в неповторима технология за произвеждане на нутрикозметични артикули за събаряне на килограми, които имат извънредно бърз резултат и щадят организма. Технологията се споделя LICAPS™ и се употребява във Франция. Всичко се крие в специфичния метод за запечатване на свежи, течни екстракти в твърди желатинови капсули без термична и химична обработка. Това подсигурява, че съставките са с оптимално непокътнати биологични качества, 100 % свежи, чисти, безвредни и без ГМО.

Течните съставки потвърдено се усвояват в пъти по-лесно от организма и дават доста по-бързи резултати. Особено значимо е, че продуктите не нервират стомашно-чревния тракт, за разлика от тези на таблетки да вземем за пример. Така постигаш резултата, който искаш, и то без мъчения. Благодарение на технологията се подсигурява най-важното – бързо деяние, висока успеваемост и безкомпромисно качество. Продуктите не могат да бъдат копирани, което е гаранция за автентичност.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА СПЕЦИАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ  Специално за всички, които желаят бързичко да отстранен остатъците по тялото си, потвърдено работещите артикули Vitaslim могат да бъдат закупени на промоционални цени. Само в този момент любимците на лекарите и отслабващите се оферират с до 50% ОТСТЪПКА. Разгледайте всички оферти в нашия електронен магазин тук > > >

Промо пакетът „ Тройна мощ “, включващ продуктите Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE и Vitaslim DREN, е единствено едно от предложенията. Той може да бъде платен и от аптеките в цялата страна

Разгледайте всички оферти в нашия електронен магазин тук > > >
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР