Този успех има много голяма стойност, изключително важна победа за

...
Този успех има много голяма стойност, изключително важна победа за
Коментари Харесай

Янев: Изключително важна победа

„ Този триумф има доста огромна стойност, извънредно значима победа за нас! “

Това сподели треньорът Христо Янев, откакто воденият от него Пирин (Благоевград) надделя вкъщи Хебър (Пазарджик) с 2:1 и се отдалечи на 4 точки от него в борбата за оцеляване.

„ Поздравявам момчетата за метода, по който изиграха мача. Имаше голямо напрежение в нас, тъй като искахме доста да победим “, уточни Янев.

„ Искам да поздравя Илкер. Той се завърна след травма. Той се включи по най-хубавия метод. Поздравявам го и за гола и за асистенцията му “, добави Ицо.

„ Състезаваме се в доста елитна компания – Любослав Пенев, Херо, Красимир Балъков, Киров. Те са се потвърдили в българското състезание. За нас е значимо да се потвърдим и да се състезаваме против класни треньори. Аз желая да доближи до тяхното равнище и да реализира триумфите, които те имат. Всяка една точка ни приближава до задачата. Лично за нас съм сигурен, че доста хора не имаха вяра, че може да се съберем и да се противопоставим с добра организация. Трудната обстановка ни сплотява и ни кара да даваме всичко, на което сме способни “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР