Този уикенд всички бургазлии ще имат крайно приятната възможност да

...
Този уикенд всички бургазлии ще имат крайно приятната възможност да
Коментари Харесай

Kraftland в Бургас събира всички любители на истинската крафт бира

Този уикенд всички бургазлии ще имат извънредно приятната опция да опитат от същинския усет на занаятчийското пивоварство. На 9-ти и 10-ти септември град Бургас е хазаин на първия по рода си в страната фестивал на крафт бирата – Kraftland в Kaufland.
Различните типове бира с неповторими по рода си предписания ще ви накарат да повярвате, че най-хубавото от лятото към момента не си е отишло. Освен това към всяка бира, която опитате, ще получите като комплимент вкусно мезе - хамон и апетитни защити сирена.

Какво в действителност съставлява крафт бирата?
За крафт (идва от от англ. - занаятчийска) бирата споделят, че разчупва стандарта и вечно трансформира метода, по който в миналото се е гледало на пивото. Този тип бира е с доста характерен усет и най-различни съставки, а разбооразието от усети е обезпечено. Използвaт се единствено висококачествени, естествени първични материали. Пивото не се пастьоризира, с цел да не се отнеме естествената му прохлада. Нефилтрираното и непастьоризирано питие резервира всички потребни субстанции, съдържащи се в малца и маята.
Точно поради разнообразието, което предлага това питие, храните, с които се комбинира, могат да варират в огромен диапазон - от варени филета, през печено месо, до пушени сирена и най-различни плодове или десерти. А такова многообразие от усети може да се открие точно в хипермаркетите на Kaufland в страната. По тази причина Actualnо.com като уредник, се обърна към веригата хипермаркети, с цел да даде опция за преживяване на усета на едни от най-интересните крафт бири, съчетани с най-подходящите за тях храни. Така посетителите на фестивала Kraftland в Kaufland ще могат да опитат разнообразни и завладяващи бири в компанията на отлични мезета, предоставени от Kaufland.

Къде и по кое време?
Kraftland към този момент беше във Варна и в този момент обиколката продължава. Привържениците на крафт пивото от цялата страна могат да посетят фестивала сред 10:00 и 21:00 часа през уикендите от септември, както следва:
гр. Бургaс (9-10 септември, хипермаркет Kaufland, ул. Транспортна 23, ж.к. Изгрев);
гр. София (16-17 септември, хипермаркет Kaufland, бул. ген. Тотлебен 36, до Пирогов);
гр. Пловдив (30 септември - 1 октомври, хипермаркет Kaufland, бул. Пещерско шосе 36, ж.к. Младежки хълм).
Следете Facebook страницата на събитието за повече информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР