Този уикенд Варна е рок столицата на България. Найтуиш, Глен

...
Този уикенд Варна е рок столицата на България. Найтуиш, Глен
Коментари Харесай

Варна е рок столицата на България този уикенд

Този уикенд Варна е рок столицата на България. " Найтуиш ", Глен Хюз и още доста български и международни рок величия са звездите на първия рок фестивал в града.

На Морската гара във Варна към този момент се събират хиляди почитатели освен от цяла България, само че и от прилежащите страни. На 30-метровата сцена към този момент са Кикимора. По-късно дружно ще пеят БТР и Глен Хюз.

Някогашният басист и вокалист на „ Пърпъл” и „ Блек Сабат” беше посрещнат зрелищно във Варна – с атрактивен конвой от ретро мотори.

„ Обичам тази страна, приятеля ми Цонко и хората тук. Момчетата от БТР са страхотни и ще създадем фантастично шоу”, сподели Глен Хюз.

Големите звезди на феста на следващия ден са „ Найтуиш”.

Финландските митове са пионери на симфоничния метъл, съчетаващ класическа музика, епика като от кино саундтрак и здрав рок.

„ Ще стане прекрасен театър за хубави хора. От това, което помня в София преди няколко години, българската аудитория е страхотна, доста въодушевена. А ние ще я зарадваме единствено със остарели части, с забавни пиротехнически и образни ефекти”, разкри Марко Хиетала, бас и вокали на „ Найтуиш”.

Другата изненада на неделната вечер са финландците от чело-метъл групата „ Апокалиптика”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР