Този уикенд в град Пловдив предстои едно от най-специалните за

...
Този уикенд в град Пловдив предстои едно от най-специалните за
Коментари Харесай

Остават само няколко дни до концертите на Accept

Този уикенд в град Пловдив следва едно от най-специалните за почитателите на рок музиката събитие! Легендите Accept дружно със Симфоничния оркестър на град Пловдив ще изнесат два грандиозни концерта, които ще снимат за идно DVD. Точните дати са 18(събота) и 19(неделя) май 2019 година Вратите на Античния спектакъл ще отворят в 19:00 часа. Музикантите ще излязат за двучасовото шоу на сцената тъкмо в 20:00 часа.

Предстоящите два концерта ще са неповторимо преживяване и събития от друго равнище. Бандата и симфоничните музиканти дружно ще показват метъл композиции от творчеството на Accept в симфоничен аранжимент и подбрани типичен симофнии, които ще бъдат изпълнени в рок аранжимент.

Сред класиките ще участват и творби на Моцарт, Бетовен, Вивалди и Чайковски, а от неостаряващите рок химни ще чуем Metal Heart, Princess Of The Down, Balls To The Wall, Fast As A Shark, Breaker, Kill The Pain и доста други.

Както знаете през тази година град Пловдив е културната столица на Европа, а мястото на осъществяване на това особено събитие е издигнато преди към 2000 години. Тетърът е ситуиран между Джамбаз тепе и Таксим тепе и e единствената непокътната антична театрална постройка по българските земи. Адаптиран е за актуалния културен живот на Пловдив и от години в нея се организират разнообразни по темперамент спектакли. Този ще един от най-специалните.

И този път уредниците от BGTSC заявяват, че имат вяра в общата цел - по време на събитието да няма произшествия, а единствено позитивни страсти. За това и още веднъж припомнят и приканват всички гости на концерта да съблюдават неговите правила:

Билети:
Билетът е скъп. Пазете го и не го давайте на никой различен, с изключение на на оторизирания личен състав на входовете. Всички места за тези две събития са седящи. На пътеките не може да се седи или стои. Изгубен или развален билет не се възвръща.
Деца до 7 години влизат гратис и без право на място, съпроводени от пълновръстен родител или аставник, притежаващ билет и попълнена декларация. Само билета подсигурява седящо място. Ако въпреки всичко настаните детето си и с това отнемете място в бранша ще бъдете помолени да го освободите.

Билетът е за избран бранш и не дава достъп до останалите, както и до сервизните и служебни площи. Няма да се позволяват многократни влизания и излизания с един и същи билет. Излизането от мястото на провеждането на концерта е дефинитивно!

Добавки:
За този концерт няма ВИП добавки! Всички присъстващи са значими!

Лица под 18 години:
Лицата под 18 години влизат с компаньон и билет!
Както на всички концерти в България, малолетните и малолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани единствено с компаньон и подписана декларация от пълновръстен компаньон - родител, аставник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпореждания в България и в случай че смятате да посетите концерта с детето си, апелирам прочетете деликатно следните инструкции:
За да бъдат позволени на концерта лица до 18 години, би трябвало да бъдат с родител или компаньон, който има закупен билет. На концерта без билет ще се позволяват единствено деца до 7 годишна възраст, само че без право на място. Всеки компаньон на малолетни или малолетни лица под 18 годишна възраст, би трябвало да носи подписана в 2 (два) екземпляра декларация, която можете да изтеглите от тук.

Във връзка с ограниченията за сигурност и сигурност предлагаме да носите с вас и персонални документи - копие на акт за раждане на детето, в случай че то е под 14 години или неговата персонална карта, в случай че то към този момент е навършило тази възраст. Целта е засвидетелствуване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да визиите авансово нотариално заверена декларация.
На концерта няма да бъдат допускани малолетни и малолетни лица под 18 годишна възраст без компаньон!
Деца под 7 години влизат гратис, съпроводени от пълновръстен родител или аставник, който би трябвало да подпише декларация и има билет!
Спешна здравна помощ:
В случай на потребност, екип на незабавна здравна помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората към вас. Ако забележите нещо притеснително, апелирам, незабавно потърсете подпомагане от защитата или личния състав на концерта.
ЖИВОТНИ:
Животни няма да се позволяват в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери и фотоапарати със сменяеми обективи;
- аудио записващи устройства;
- портативно лазерно оборудване;
- оръжие;
- стъклени бутилки;
- всевъзможни остри и рискови предмети като ножове, чадъри и така нататък

Снимки и видео:
Забранява се потреблението на видео и аудио записващи устройства с изключение на от упълномощените за това лица. Забранява се потреблението на мълния по какъвто и да е мотив, включително и на упълномощените фотографи!

Филмирането на събитието или елементи от него без единодушието на групите е неразрешено и подсъдно! По време на събитието ще има снимащи камери, които ни улесняват при управлението на този развой!

Алкохол, опиати, наркотични субстанции и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични субстанции на територията на концерта е неразрешено! Посетители с несъответстващо държание няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната цената на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
Античния спектакъл е съоражение с висока културна стойност и пушенето е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО. За тази цел ще бъде обособена зона! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА! Ползвателите на електронни цигари и устройства отделящи пушек или пари е желателно да се преценяват и не злоупотребяват с търпението на близките, а да споделят разпоредбите за всички пушачи!

Изхвърляйте боклуците на избраните за това места! Пазете и не замърсявайте!
Антисоциално държание:
Всеки, който демонстрира нападателно и антисоциално държание, ще бъде изведен отвън зоната на концерта, без опция за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова държание на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безвредна конюнктура!

За 18-ти май билети няма, само че за 19-ти към момента има онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул. “6-ти септември “в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Не пропускайте едно от най-впечатляващите и специфични събития в концертната история на ACCEPT.

Ставайки част от това събитие вие давате разрешението си да бъдете снимани за задачите на DVD продукцията!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР