Този уикенд в Cacao Beach Club предстои откриването на серията

...
Този уикенд в Cacao Beach Club предстои откриването на серията
Коментари Харесай

CACAO BEACH CLUB стартира серията от партита SPICE заедно с Franky Rizardo

Този уикенд в Cacao Beach Club следва откриването на серията от празненства, наречени SPICE . Новата идея на клуба събира актьори и почитатели за вечер, изпълнена единствено и само с хаус и текхаус музика. По този мотив, на 20 юли , зад пулта ще се качи един от най-ярките представители на холандската хаус музика Franky Rizardo . Българското присъединяване по време на SPICE вечерта ще бъде в лицата на Deso & Kaiski.
Franky Rizardo несъмнено е един от най-харесваните холандски актьори. Стартира кариерата си със седмичното радио предаване FLOW, създавайки бранд, който дава подтик на дийп хаус музиката в Холандия и продължава да бъде неразделна част от хаус средите по света. През годините участията му се простират до някои от най-посещаваните интернационалните клубове, а музиката му е подкрепяна от имена като Steve Angello, Fedde le Grand, Erick E. и доста други. Създателят на хитовото парче Funky Noise е част от Defected от 2010г. насам, издавайки сензационни релийзи за авторитетния лейбъл, всички от които показват разнообразния му жанр и ободрителен тон. Проектите и колаборации на Rizardo не стопират дотук, тъй като през 2015г. основава и личния си лейбъл LTF Records – платформа, предопределена за издаване освен на персоналната му музика, само че и тази на евентуални, изгряващи актьори.
През 2017г. Franky Rizardo продължава да работи на цялостни обороти и да развива сполучливо непокътнатия си жанр. През миналата година той издаде части освен за Defected Records, само че и за други основни лейбъли като Saved Records и Circus Recordings. Без отмора холандският гений започва 2018-а година с претъпкан график, включващ събития като We Are FSTVL, Defected Croatia, Tomorrowland, Mysteryland и Cacao Beach Club.
Билети за 20 юли може да намерите в мрежата на Eventim.bg на цена от 15 лева
Повече информация за програмата на CACAO BEACH CLUB може да откриете на формалната страница във Фейсбук, както и на cacaobeach.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР