Този уикенд светът посрещна трейлъра на един филм, който обещава

...
Този уикенд светът посрещна трейлъра на един филм, който обещава
Коментари Харесай

Шеметни, прекрасни и над 70 - Даян Кийтън и Джейн Фонда ще си партнират в нов горещ филм!

Този уикенд светът посрещна филмовия откъс на един филм, който дава обещание да се трансформира в цялостен шлагер - "Книжен клуб " с Даян Кийтън и Джейн Фонда!

В лентата, с изключение на Даян Кийтън и Джейн Фонда, вземат участие още Мари Стийнбърг и Кандис Берген респективно в функциите на Даян, Вивиан, Шарън и Каръл. Те са група дами и положителни приятелки, членки на един и същи хартиен клуб.

 хартиен клуб

Когато Вивиан предлага на приятелките си да прочетата "50 нюанса сиво " като тяхна идната книга, всички осъзнават, че са пропуснали някакви неща от живота и се пробват да възвърнат искрата в любовния и половия си живот.
 Искам по-плътни устни на мига! Edna предлага Искам по-плътни устни на мига!
Е, несъмнено, не всяка една от тях е подготвена с неспокойствие да прочете книгата. Но Вивиан знае по какъв начин да продаде концепцията си, което се вижда и от филмовия откъс.

Основахме този клуб с концепцията да подтикваме съзнанието си, а чух, че тази книга е много... стимулираща, споделя героинята на Джейн Фонда пред своите приятелки.

„ Книгата се трансформира в катализатор и всичко се обръща наопаки”, споделя Мери Стийнбъргън, която играе дружно с Даян Кийтън, Кандис Бъргън и Джейн Фонда. „ Всяка от нас стартира да мисли за мъже, секс, за тялото и връзките си”, прибавя тя.

Вижте и филмовия откъс за този обещаващ филм!



Искаш по-плътни устни? Виж какво ти предлага Edna.bg този месец и пробвай!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР