Този уикенд станахме свидетели на поредната кралска сватба, спрягана за

...
Този уикенд станахме свидетели на поредната кралска сватба, спрягана за
Коментари Харесай

Звездите вещаят нещо ужасно за брака на Хари и Меган

Този уикенд станахме очевидци на следващата кралска женитба, спрягана за венчавката на годината. В събота (19 май) пред олтара застанаха един от наследниците на английската корона - принц Хари и възлюбената му - актрисата Меган Маркъл.

Какво бъдеще чака херцозите на Съсекс и дали техният съюз ще бъде мощен и дълготраен, са въпроси, които си задават всички. Отговор на тези и още доста други загадки, свързани със съюза на двамата влюбени, даде психоложката Мариана Абравитова, специалист по карти таро и астрология.

Експертката обаче, не видя нищо хубаво в този съюз и съгласно нея бъдещето на принца и брачната половинка му по никакъв начин няма да е розово. Тя даже показва по кое време ще се разведат.

„ Връзката им е красива, прочувствена и мощна. Това обаче ще бъде основно първоначално. Сега всичко за тях наподобява добре и е ярко, само че нещата ще се задържат по този начин едвам до идната година. В момента вниманието, което получават от близките, им харесва. След година и половина нещата към този момент няма да са толкоз приятни и най-вероятно двамата ще се разделят. Не виждам техният съюз да трае повече от няколко години. Виждам ги на по-късен стадий с други хора, с които ще бъдат щастливи”, сподели таро гадателката.

Тя дебело акцентира, че не вижда Меган и Хари да имат дете. „ Ще мислят за това, само че действително в никакъв случай няма да стигнат до такава степен. Сега те са привлечени от другия, като от магнит. Връзката им се крепи доста на мощната им половост. Няма нищо възвишено и духовно в връзките им. Естествено този вид връзки не могат да имат дълбоки корени”, сподели тя.

„ През първата календарна година, всичко за тях ще е приказно. Те ще бъдат откровено щастливи. След време обаче Меган ще остави същинска дупка в гърдите на брачна половинка си. Тя най-вероятно ще разчита, че при развода ще има обезщетение, само че такова няма да получи. Кралското семейство не е обилно и с твърда ръка се разпорежда с финансите си. Всичките му членове обичат пестеливостта”, съобщи психоложката.

Според нея повода за краха на връзките им няма да е трета страна. „ Просто бракът им е стартира самичък да се разпада. Двамата ще се трансфорат в непознати един за различен. Хари е умен и ще завоюва висок статус в обществото. Той ще улегне и ще стане по-консервативен”, добави Абравитова.

„ Хари ще се ожени още веднъж за жена-аристоктат, със синя кръв. Може даже този съюз да бъде политически и умислен авансово от фамилията му. Меган няма да страда дълго и ще продължи, водейки ослепителен и разнороден живот. Тя ще помни Хари с позитивни емоции”, приключи гадателката.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР