Този уикенд ще се изиграят мачовете от 28-ия кръг в

...
Този уикенд ще се изиграят мачовете от 28-ия кръг в
Коментари Харесай

Прогнозите на NOVSPORT за мачовете от елита

Този уикенд ще се изиграят мачовете от 28-ия кръг в елита на родното футболно състезание. Без подозрение вниманието приковава конфликтът за купата ЦСКА - Лудогорец в неделя от 20,15 часа. Не по-малко вълнуващо ще е завръщането на Ботев (Пд) на Колежа, където приема Левски. Останалите 6 дуела, обаче също носят огромна конспирация.

СЕПТЕМВРИ - СЛАВИЯ (ПЕТЪК, 17,30) Септември загуби последните си четири мача за състезание и позволи задатъкът пред последния Спартак Варна да стане единствено шест точки. За отбора на Светослав Петров в игра се завръща Константин Чешмеджиев. Днес отборът ще се опита да излезе от неприятната серия с добър резултат в семейството си на Славия. „ Белите “ не се показват задоволително добре през 2023-а година и основават усещане, че нямат предпочитание да играят в шампионската група на шампионата. Тимът все още е седми и единствено на точка зад шестия Локомотив Пловдив. Славия ще бъде без ветерана Дарко Тасевски и Иван Минчев за днешния конфликт, но може да се уповава на положителната си статистика против Септември. Срещу този тим " белите " са спечелили седем от последните си девет мача в елита. Според нас Септември ще бъде по-мотивираният тим на терена.

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 1ЛОКО ПД - СПАРТАК ВН  (ПЕТЪК, 20,00)


Разликата сред двата отбора в подреждането е голяма, само че пък наподобява гостите идват в Пловдив в по-добра форма от съперника. Пред соколите “ предстоят последни тежки три мача от постоянния сезон с тимове от Топ 6, а в тях всяка точка ще е триумф. „ Смърфовете “ пък нямат право на неточност, в случай че желаят да останат в първата шестица, където към този момент изостават доста от Левски и Черно море. За днешния конфликт Джовани Трупе е осъден, което автоматизирано значи, че Йосип Томашевич ще се завърне като титуляр на левия бек за Локо. Две от зимните попълнения на пловдивчани - Хорхе Сегура и Алфа Конате, не престават да нямат картотека и няма да бъдат разполагаем на старши треньора Александър Томаш. Нападателят Ерик Согра пък ще поведе „ черно-бялата “ офанзива. В същото време Спартак Варна пък прибра цели четири точки в последните си два дуела. Тимът не се показа добре против Ботев Пловдив, само че стигна до 1:1. В началото на тази седмица пък „ соколите “ реализираха едвам трети триумф през сезона след 2:0 вкъщи над Септември. Тимът обаче остава най-слабият посетител в шампионата със единствено 4 извоювани точки на открито. Жоао Марио продължава да лекува контузия и е навън за днешната среща, само че Румен Руменов се завръща в отбора. Треньорът Димитър Димитров-Херо обаче извади от състава вратарят Кристиан Фигейредо.

ПРОГНОЗА НА   NOVSPORT: 1

ОЧАКВАЙТЕ ПРОГНОЗИТЕ НИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ МАЧОВЕ ОТ ЕЛИТА В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ!!!

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР