Този уикенд ще бъде много страстен за повечето зодии в

...
Този уикенд ще бъде много страстен за повечето зодии в
Коментари Харесай

Уикенд ЛЮБОВЕН хороскоп

Този уикенд ще бъде доста буен за множеството зодии в хороскопа. Какво друго ще се случи в интимните и любовните връзки на зодиите, разберете в този момент!
Зодия Овен
Определено ще има огън от страсти към вас. Отделете си задоволително време, което да прекарате в леглото с обичания човек и се отдайте на пристрастеността.
Зодия Телец
Уикендът ще бъдете доста натоварени със фамилни отговорности, само че ще съумеете и да се зарадвате на еротична изненада от колегата ви.
Зодия Близнаци
Почивните дни ще прекарате на усамотено място с новия ви почитател, който в действителност ще се постарае да се показа във допустимо най-хубавата си светлина.
Зодия Рак
Ще се влюбите още веднъж. Пеперуди ще пърхат в корема ви и ще изпитвате мощни страсти, които от дълго време не сте изпитвали.
Зодия Лъв
Ще си спомните с носталгия за някогашната обич и старите ви връзки. Има и такива дни, в които би трябвало да си дадем време и да помислим за предишното и какво ни чака напред.
Зодия Дева
Партньорът ви ще желае да от вас да проведете някои по-сериозни диалози и да вземете значими решения, само че вие няма да сте в въодушевление за това.
Зодия Везни
Подгответе се за бурни прекарвания е леглото и за буйни страсти. Ще се насладите на прелестен уикенд с доста обич и романтика.
Зодия Скорпион
Бъдете смели и си направете проект за почивните дни. Помислете по какъв начин желаете да изненадате обичания си, с цел да се насладите оптимално на времето си дружно.
Зодия Стрелец
Връзката ви върви прелестно и в любовните връзки всичко е повече от наред. Бъдете откровени и откровени, с цел да запазите този баланс.
Зодия Козирог
Имате потребност от отмора и време, което да отделите на колегата си. Възможно е той да има потребност от вас, тъй че помислете по какъв начин да го зарадвате.
Зодия Водолей
Започвате любовен маратон, който несъмнено ще продължи повече от един уикенд. Не забравяйте и да си почивате задоволително, с цел да ви стигнат силите!
Зодия Риби
Чувствате се прелестно в любовен аспект. Отношенията ви са тъкмо такива, каквито вие желаете да бъдат в точния интервал. Насладете се на момента.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Любопитно  4-те зодии, които в никакъв случай не одобряват изневярата 4-те зодии, които в никакъв случай не одобряват изневярата  Стриптизьорките в Ню Орлиънс излязоха на митинг (ВИДЕО) Стриптизьорките в Ню Орлиънс излязоха на митинг (ВИДЕО)  Ето толкоз полови сътрудници имат най-щастливите хора Ето толкоз полови сътрудници имат най-щастливите хора  Правилата за срещи с Лъв Правилата за срещи с Лъв  Дневен хороскоп за 2 февруари Дневен хороскоп за 2 февруари Интервю Още Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на авторското право
Законът за авторското право ще бъде изменен - това е към този момент с...
Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image В 887 учебни заведения не се учи поради грипната...
1 февруари е неучебен ден в 887 учебни заведения в страната заради оповестена грипна зараза. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на об...
Нови по-сурови санкции за пушачите в Гърция Дейвид Гарет изпрати сетлист и театрален пл... Община Бургас внесе сигнал в прокуратурата... Обучават 24 чиновници за Пречиствателната... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 2 февруари
Овен Този петък избягвайте компанията на хора, които не са ви приятни. Днес ще сте извънредно чувствителни към всичко, което не ви х...
2018 ще бъде невероятна година за ЕДНА ЗОД... Трима ранени при гърмеж в Анкара 3-те урока, които всяка зодия би трябвало да на... Румен Радев: България не би трябвало да ратифиц... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Пет партии желаеха криминализиране на о...
В деня, в който България отдава респект на жертвите на комунистическия режим, петте извънпарламентарни партии ДСБ, " Зелените ", ДЕОС, " Да,...
Каракачанов желае референдум против гей брак... На този ден беше екзекутирано бъдещето на... " Коммерсант ": Полша не намира съдружници сре... Акция " Тебешир " пред Министерски съвет в п...  www.expert.bg  9 места, които е най-добре да посетите тъкмо през февруари 9 места, които е най-добре да посетите т...  Няма да има дефицит на медикаменти за онкоболни, даде обещание зам.-министър Няма да има дефицит на медикаменти за онк...  Хакери откраднаха виртуална валута за половин милиард $ Хакери откраднаха виртуална валута за по...  Британски министър: След Brexit няма да имаме митнически съюз с Европейски Съюз Британски министър: След Brexit няма да...  www.iwoman.bg  6 златни трика да се преборим с ревността 6 златни трика да се преборим с ревностт...  Зимен фамилен празник на Витоша този уикенд Зимен фамилен празник на Витоша този уике...  Свалиха обвиняванията против Джим Кери поради гибелта на някогашната му Свалиха обвиняванията против Джим Кери зара...  Защо толкоз ни нервира неналичието на отговор на известията ни Защо толкоз ни нервира неналичието на отгово...  http://www.sportlive.bg  Резултати в НБА Резултати в НБА  Сериозно наказване за рефера, който изрита състезател във Франция Сериозно наказване за рефера, който изри...  Шави след постъпката на Неймар: Добре, че си потегли от Барселона Шави след постъпката на Неймар: Добре, ч...  Гатузо разчита на най-хубавото, което има за мачовете с Лудогорец Гатузо разчита на най-хубавото, което има... Интервю Още Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на авторското право
Законът за авторското право ще бъде изменен - това е към този момент с...
Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Нови Най-четени Най-коментирани Уикенд ЛЮБОВЕН хороскоп... 43 0 Почина най-самотната птица на света (ВИДЕО)... 50 0 Елин Пелин чества 58 години като град... 51 0 Момчето, държало охранител, до момента в който го мушкат с нож, остава в ареста...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР