Този уикенд ще бъде излъчен безспорен претендент за титлата в

...
Този уикенд ще бъде излъчен безспорен претендент за титлата в
Коментари Харесай

Превю преди UFC 254: Уитакър срещу Кенъниър

Този уикенд ще бъде излъчен неоспорим кандидат за купата в междинна категория. Бившият първенец Робърт Уитакър влиза в клетката против рисков противник в лицето на Джаред Кенъниър. Срещата им е подглавна за UFC 254 на остров Яс в Абу Даби.

Миналата година Уитакър загуби купата си от Израел Адесаня с нокаут във втория рунд. Това му спря серия от 9 следващи победи. Робърт се завърна с триумф в края на юли в Абу Даби и победи Дарън Тил с решение. Бившия първенец завършва 14 от противниците си и има победи над едни от най-хубавите бойци в тази категория.

36-годишния деец Кенъниър се е бил в 3 разнообразни категории. Той има борби в тежка, полутежка и междинна категория. В края на 2018 година Джаред реши да дебютира в междинна категория след 2 следващи загуби при полутежките. Той стартира стремително и към днешна дата е в серия от 3 следващи победи с нокаут. Кенъниър завършва 11 от противниците си и има вяра, че ще се оправи с Уитакър.

Очаква ни една доста забавна борба, в която има голям залог. Нека в този момент забележим превюто преди голямия конфликт:




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР