Този уикенд предстои първото по рода си състезание с водородно

...
Този уикенд предстои първото по рода си състезание с водородно
Коментари Харесай

Ученици ще участват в първото по рода си състезание с водородно задвижвани автомобили

Този уикенд следва първото по рода си съревнование с водородно задвижвани коли (мащаб 1:10) в България за възпитаници сред 8-и и 12-и клас, част от интернационалното Horizon Grand Prix. Събитието ще се организира в Англо-Американско учебно заведение от 11:00 - 17:00 ч. на 25 май, а входът е свободен.

Екипът на, финалисти на Промяната 2018/2019, събра тимове от няколко учебни заведения в страната, които се включиха със страхотна сила и предпочитание в плана. През миналите месеци учениците се приготвят старателно за Horizon Grand Prix София 2019. Всеки тим сглобява самичък шасито на своя автомобил, конструира купе за него и минава през редица тренировки за усъвършенстване на потребления водород посредством горивна клетка.

Отборите към този момент нямат самообладание да ви покажат на какво са способни техните водородни коли (мащаб 1:10). Заповядайте да споделим дружно този трогателен миг!

Победителят ще завоюва опция да премери сили с тимове от целия свят на международния край, който ще се организира в Прага на 8 юни! Училищата и тимовете, които се включват в пилотното за България съревнование, са,, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР