Този уикенд (17-18 октомври 2020 г.) Мариана Векилска ще води

...
Този уикенд (17-18 октомври 2020 г.) Мариана Векилска ще води
Коментари Харесай

Ето кой поема предаването на заразения с COVID-19 Георги Любенов

Този уикенд (17-18 октомври 2020 г.) Мариана Векилска ще води предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “. Това се постанова поради позитивния резултат от PCR тест, който журналистът си направил профилактично, оповестиха от Българска национална телевизия.

Веднага откакто излиза наяве, че Любенов е инфектиран с вируса COVID-19, той отговорно се самоизолира и подхваща всички нужни ограничения за ограничение на контактите си.

През формалния профил на предаването във Фейсбук, журналистът прикани гостите си и всички, с които е имал контакт през последните 5-7 дни да се тестват, с цел да са сигурни за тяхното здраве и да се предотврати разпространяването на болестта.

„ Тази заран излезе резултатът от обикновен PCR тест, който си направих и се оказа позитивен. Нямам признаци и се усещам добре. Незабавно се самоизолирах и оставам у дома за минимум 14 дни, както изискват противоепидемичните ограничения, " разгласи Любенов.

В публичната телевизия са подхванати спомагателни ограничения за стерилизация на пространствата и студиата. На всички членове на екипа на Георги Любенов са направени PCR проби като се чакат резултатите. От началото на епидемията е засилен и контролът на достъп до предаванията и се следи строго за спазването на условията за носене на маски в общите пространства от чиновниците и гостите в постройката.



(Снимка: Мариана Векилска/ Булфото)

Екипът и сътрудниците пожелават на Георги Любенов бързо възобновяване и го чакат в най-скоро време още веднъж в ефира на Българска национална телевизия 1.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР