Този тип йога е разработен с главната цел да помогне

...
Този тип йога е разработен с главната цел да помогне
Коментари Харесай

Тренировката, която лекува меланхолията и депресията

Този вид йога е създаден с основната цел да помогне за психологичното ни здраве.

Депресията и отрицателните страсти имат силата да обезкуражат човек да се бори за по-добър и благополучен живот. Предполагаме към този момент не е нужно даже да споделяме какъв брой значимо е да се обръща внимание на сходни положения и да се взимат ограничения на време.

Според доста изследвания най-хубавият метод за предварителна защита и отнасяне на сходни проблеми е посредством тренировките. Вижте за какво тук:

От дълго време йогата и медитацията са били най-честите избори за подготовка в сходни моменти. Но в този момент откриваме и кой е най-хубавият вид – хата йогата (още позната като хатха йога).

 Тренировката, която лекува меланхолията и депресията

Тя е основана особено, с цел да оказва помощ на организма ни да се оправя в проблематични интервали.  Името й символизира тъкмо това – сричката “ха ” значи “прана ” – витална сила, която дава живот на физическото тяло, а “тха ” отбелязва “чита ” – менталната сила.

“Последните изследвания демонстрират, че упражненията от хатха йогата отварят гръдния панер, което ви разрешава да дишате свободно и да обърнете плиткото дишане, обвързвано с депресията ”, отбелязва Елени Петрулакис – Ивич, персонален треньор, специализираща се с йогата.

“Доказано е също, че придвижванията с обръщания покачват настроението ви. Когато сте наобратно, циркулацията на кръвта се ускорява, увеличавайки притока на О2 и глюкоза – което усилва количеството на серотонин и допамин – в мозъка. ”

Опитайте резултатите й и вие с примерната подготовка във видеото:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР