„Този тип проекти са точно за това, което се говори

...
„Този тип проекти са точно за това, което се говори
Коментари Харесай

Петков: Путин влияе с корупция в нашия регион. Ще проверим „Южен поток“

„ Този вид планове са тъкмо за това, което се приказва когато корупцията се употребява за инструмент по външна политика от страна на Путин “, разясни министър председателят.

„ Както към този момент знаете договорихме два кораба за юни, които ще дойдат на цени, които са доста по-добри от тези на европейските пазари и от цените на „ Газпром “, разгласи още Кирил Петков за договорката сред България и Съединените щати.

Той добави, че за дълготрайни доставки топката е в полето на Министерство на енергетиката, които ще продължат договарянията.

„ За нас е най-важно да имаме най-хубавите цени, най-сигурните доставки и това беше една голяма победа “, посочи Петков.

Министър-председателят сподели още, че по време на визитата му в Съединени американски щати през миналите дни е реализиран прогрес за „ намирането на заместващи F-16 самолети “.

„ Това е опция поради забавянето на самолетите, които сме си поръчали. Министърът на защитата продължава с намирането на тези заместващи мощности, само че ще имаме поддръжка и за това, тъй че българското небе да остане предпазено “, означи министър председателят.

„ Радвам се, че през днешния ден в Министерски съвет вкарваме и дерогация за понижаване на акциза на тока и газа “, съобщи още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР