Този сюжет, който продължава месец показва различна игра, от тази

...
Този сюжет, който продължава месец показва различна игра, от тази
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Действията на Божков не са случайни, да гледаме на тях със скептицизъм

Този сюжет, който продължава месец демонстрира друга игра, от тази на Цветан Василев. Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от още отначалото демонстрира, че е хазартен състезател и дава визия, че има скрити карти. Не знаем дали блъфира. Така пред БТВ анализаторът Тихомир Безлов разяснява неспирните опити на обвинения предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да дестабилизира страната.

"Тук има една медийна подготовка - Божков има добър добър ПР-екип. Не мисля, че дейностите му са инцидентни ", сподели още специалистът.

Борисов за последните "разкрития " на Божков: Не влизам в пояснителен режим с обвинени

"Досега Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от не е дал документи, а единствено чатове. Имаме фрагменти, само че посредством тях той самичък се инкриминира и потвърждава, че би трябвало да лежи в пандиза ", добави анализаторът.

"Говорехме за едни 500-700 млн. лева Печалбите на
лотарията на Божков обаче се оказаха 1,5 милиарда лева за 2018 година Заедно с игралните зали той е получава над 2, 5 милиарда лева на година ", разкри Безлов.

Димитър Ганев отхвърли изказванията на Божков, че "Национална
лотария " е била принудена да заплаща подкупи

"С огромен песимизъм би трябвало да гледаме на нещата, които Божков демонстрира. Той съобщи първо в изявление в БТВ, че е в балканска страна, а се оказа, че е в Дубай ", разяснява специалистът.

"Той си е затвърдил парите и съумя да ги изнесе. Какъв запас има той, с цел да води война ", попита Тихомир Безлов.

Както е известно Васил Божков избяга в ОАЕ след невиждани разкрития за него и неговия бизнес, които за първи път се осмелиха да създадат Цветомир и Боян Найденови. Заедно с Божков в Дубай е и дясната му ръка Георги Попов.

Първоначално против Божков имаше повдигнати 11 обвинявания за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Тези дни обаче прокуратурата му повдигна нови обвинявания - за убийствата на няколко души.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР